ENDOTEN hajhullás ellleni szérum 200ml

Raktáron

Az ENDOTEN egy toplistás termék volt a történelmi időszakban, az Olasz gazdasági fellendülésben (1950-1970), amely a háború utáni időszakban a vidéki és szegény társadalmi rétegek átalakultak, modernizáltak és iparosodtak. A televízió egyenlő volt az innovációval, melyben az Endoten képviselte magát és az egyik főszereplője volt, de nemcsak a televízióban, hanem kozmetikai területén is. Nem véletlen, hogy az Endoten abban az időben elengedhetetlen kelléke volt a férfi kozmetikumok világában, valójában egy innovatív termék volt, ami segítette a hajhullás ellensúlyozását a hatékony összetételének köszönhetően. Továbbá, serkenti a fejbőr mikro-cirkulációját, amely aktiválódik abban a pillanatban, amikor alkalmazták. Napjainkban, az UBI Laboratóriumok tudományos kutatásainak köszönhetően az Endoten-t hatásait sikerült fokozni egy új formulával, amely még hatékonyabbá teszi a hajhullás elleni küzdelmet.

A fiziológiai hajhullás mögött egy összetett jelenség áll, amely fázisokból áll, melyek az ember egész életén át váltakoznak

85% ANAGEN

Ez a haj növekedési fázisa. Időtartama változó, 2-4 év férfiaknál, 5-6 között a nőknél. Az egészséges haj 85-90%-a ebben a szakaszban van. Az ANAGEN fázis egy aktív fázis, mert a haj sosem szűnik meg nőni.

1% Catagen

Ez a fázis a haj létfontosságú funkciók progresszív felfüggesztéséből áll, kb 1-3 hétig tart, a gyakorlatban a hajnövekedés lassabb és határozottabb.

14% Telogen

Ez a haj nyugalmi fázisa. 2-4 hónapig tart. A haj még mindig a follikulusban található, de a létfontosságú tevékenységek teljes mértékben megszűnnek.

A haj életciklusa

Átlagosan napi 50-100 hajszál kihullása teljesen normálisnak számít, amennyiben ugyan olyan mennyiségű új hajszál nő ki. Ha gyorsabb tempóban hullik mint a ahogy nő, úgy elindul a haj ritkulás folyamata és egyre jobban érzékelhető. Tehát a haj mennyiség fenntartásának kulcsa a kiegyensúlyozás a hajhullás és újranövés között. A haj életciklusa tehát 3 részből áll, az új hajszál megjelenése, a növése, majd a kihullása. Pontosabban, az Anagen, Catagen és a Telogen.

A nőkben a hajhullás elsősorban a fej középső részén jellemző és általában nem alakul ki kopaszság, már csak azért, mert a nők tesztoszteron szintje sokkal alacsonyabb a férfiakénál. A haj hullása egy lassú és hosszú folyamat, amely a terhességek után, illetve menopauza idején fokozódik.

ÚJ FORMULA a hajhagymák fiziológiai folyamatainak támogatására és a hajhullás különböző formáinak ellensúlyozására. Az igazság az, hogy a haj napról napra sok olyan agresszív tényezőnek van kitéve, amelyek veszélyeztetik az egészségét és szépségét, mint például a vegyi anyag kezelések (hajfestés, szőkítés, kiegyenesítés és hasonló); környezeti tényezők, mint például szennyezés, szmog, páratartalom, UVA és UVB sugárzás; mechanikai eszközök, mint a hajszárító, sütővasak, hő-kefék és végül az egyre frenetikusabb életmód ami megviseli hajunkat.

Szükség van egy hatékony, egyszerű és gyors megoldásra, amely már az első alkalmazása után garantálja a látható és érezhető eredményeket. Az UBI Kutatási és Fejlesztési Laboratórium, más kutatóintézetekkel együttműködve, az ENDOTEN CONTROL folyadékot a legújabb generációs természetes technológiai újításokkal kiegészítette, amelyek aktiválják a mikro-cirkulációt, és táplálékot biztosít, így hajunk képes ellenállni a hajhullás folyamatának és visszaadni a haj természetes egészségét, erősségét és szépségét.

01 C & PP vitaminok

Antioxidáns és védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben, természetes ragyogást biztosít a hajnak a tápláló és szerkezetátalakítási tulajdonságoknak köszönhetően.

02 Ginseng kivonat

Erősítő, élénkítő, regeneráló és stimuláló tulajdonságokkal bír. Előnyös a fejbőr számára és a hajnövekedés stimulálja.

03 Phytokeratin

Növényi forrásokból nyert fitokeratin. Keratin, a hajhagymák tápláló hatásával és a hajszál átalakításával

04 hidrolizált búza proteinok - Megerősíti és volument kölcsönöz a hajnak, annak szerkezetét kompakté alakítja. Javítják a hajhagymák egészségét, és helyreállítja a haj puhaságát és fényességét.

05 MALTODEXTRINES Biotechnológiai eljárással kivonjuk keményítőből, filmogén hatással, bezárják a kutikulát és molekuláris vizet biztosítanak a haj belsejében, amely hozzájárul a haj tartásához.

06 TAURINE A haj növekedését stimulálja, javítja a sejtek légzését és a sejteken belüli biológiai folyamatok stimulálása. A haj egészségesebb és robusztusabb lesz tőle.

07 ARGININE Segíti a haj keratin termelését, javítja a vérkeringést és tápanyagokat biztosít a hajhagymák számára, ezzel segítve a haj egészséges növekedését.

08 PROLINE A kollagén előállításában részt vevő aminosav, javítja a vérkeringést és tápanyagokat biztosít a hajhagymák számára

09 LISIN Segít a kollagén stimulálásában, és fontos szerepet játszik a sérült haj helyreállításában, hogy a haj megfelelő működésének biztosítsa, ezáltal a haj növekedésének folyamatát idézi elő

10 A MIKROCIRCULÁCIÓ Stimulálási anyagok

Enyhe bizsergés érzést vált ki. Képes stimulálni a mikrocirkulációt és növelni az oxigén- és tápanyag-ellátást a hajhagymákhoz

Használat:

A haj mosása után, szárítsunk meg a hajat törölközővel. Tegyünk a folyadékot fejbőrünkre, finom, masszírozós mozdulatokkal.

Sokk kezelés:

Naponta egyszer alaklamazandó 90 napon keresztül. Ezt a kúrát évente 2x kell ismételni, tavasszal és ősszel. Problémásabb esetekben lehet meghosszabbítani a kúra idejét.

Fenntartási fázis:

Használd a készítményt minden második napon legalább 2 hónapon keresztül, de minimum hetente két alkalommal a "sokk kezelés" időszakok között.

3 490 Ft
Please select variants first