PHI SPECIAL Fejmasszírozó lotion 500ml

A problémás hajak különleges ápolása és gondoskodása

Professzionális ápolás minden hajproblémára, mely újra ragyogó, egészséges és élettel teli hajat biztosít, miközben a fejbőr védelméről és egészségéről is gondoskodik. Tökéletes megoldás:

  • A makacs korpásodás ellen
  • Nem kívánt hajhullás ellen
  • Roncsolt haj szerkezetének helyreállítására, táplálására
  • Nagy kiszerelésű samponok és balzsamok kizárólag szalon használatra.

Köles: fehérjében gazdag gabona, amely erősíti a hajhagymákat és rendkívüli módon serkenti a haj növekedését.
Bíbor kasvirág: serkenti a vérkeringést és csökkenti a fejbőr gyulladásos tüneteit, visszaadja és fokozza a haj fényét és rugalmasságát.
Cink pirition: aktívan hat a korpásodásért felelős baktériumok és gombák ellen, hatékonyan szűnteti meg a korpásodást és megakadályozza újbóli kialakulását.
Keratin: rostban gazdag fehérje, amely erősíti és rugalmasítja a haj kapilláris rostjait, ezáltal erősíti a hajszálak belső és külső szerkezetét, amely újra egészséges, ragyogóan fényes, könnyen kifésülhető hajat eredményez.
UV filter: megakadályozza, hogy a káros UV sugarak károsítsák a haj külső és belső fehérje szerkezetét és maximális védelmet nyújt az egyéb káros környezeti hatásokkal szemben is, mint a szmog és a szabadgyökök.
Sheavaj: maximálisan táplálja, és kivételes hidratálást biztosít a hajnak a gyökerektől a hajvégekig.

SUBRINA SPECIAL PHI MASSAGE LOTION - fejbőrmasszírozó lotion

Kiszerelés: 500 ml

A fejbőrmasszírozó lotion menta, aloe es nyírfa kivonatot tartalmaz, amely gyengéden ápolja es frissíti a fejbőrt, revitalizálja a hajat, serkenti a haj egészséges
növekedését. Hajmosás után vigye fel a lotiont a hajra és az ujjhegyei segítségével gyengéden masszírozza be a fejbőrbe. Ne öblítse ki.

2 799 Ft
Please select variants first