Pivot Point babafej

Nincs raktáron csak rendelésre

Professzionális szemléltetőfej. Verseny szemléltetőfej. Vállas. 100% emberi haj. 20- 30cm hajhossz.

Pivot Point szemléltetőfejek nagy választékban kaphatók többféle színben, fazonban, hajhosszal, hasonlóan a különböző vendégekhez. Ugyanolyan körültekintéssel bánj a babafejjel ahogyan a vendégeiddel tennéd. A következő használati utasítások segítenek maximálisan meghosszabbítani az élettartamát oktató babafejednek a Pivot Pointtól.

TÁROLÁS:

Ne tedd nedvesen műanyag zacskóba, hogy elkerüld a penészesedést vagy bebüdösödést!

Kerüld a túlzott hőmérséklet változást/ ne hagyd a babafejet vagy alkatrészeit olyan helyen ahol túlzott hőség vagy meleg van hosszú ideig mint például a kocsiban vagy olyan szekrényben ahol ventilátor / számítógép levegőztetés működik.

TISZTÍTÁSA:

Mosása nem lúgos kémhatású samponnal, langyos vízzel ajánlott.

Kerüld a kezeddel való gubanctalanítást a tövétől a végéig, használj bontókefét kezd a haj végeken! Öblítsd át langyos vízzel. Használj hajban maradó vagy kiöblítendő kondíciónálót, balzsamot.

Fésüld át ritka fogazatú fésűvel vagy Wet Brush kefével a tarkójától kezd a haj végektől és haladja a hajtő felé. Öblítsd le újra a hajat amennyiben szükséges.

VEGYSZERES KEZELÉS:

Minden esetben végez tesztet egy kisebb tincsen, ugyan úgy mint egy új vendégnél!

FESTÉS/SZÍNEZÉS:

Hajszínváltoztatás előtt, a bababfej arcát, vállát takarjuk le festőkendővel, vagy kenjük be festékeltávolító krémmel hogy megvédjük az elszíneződéstől. Az oxidatív hajfestékek, szőkítők amennyiben beszivárognak a PVC fejbőrbe ronthatnak a hajsűrűségen mivel a főként ha ez hővel is együtt jár, kitágulhat a fejbőr az implantátumnál és ez hajveszteséget okozhat.

TARTOS EGYENESÍTÉS:

Soha ne használj nátrium-hidroxidos terméket göndör hajú babafejre (a göndör hajat tio alapú termékkel készítik)

DAUER:

Használj alkalinos vagy savas dauert a sötét, nem világosított hajon.

Válassz gyengébb dauervizet amely kimondottan, festett, szőkített hajra készült. Dauerolni a nagyon hosszú hajú szemléltetőfejet nem ajánlott!

FORMÁZÁS:

Formázhatod a szokásos módon.

Tupírozni a jak szőrből készült (nagyon világos hajat) nem ajánlott! Hogy könnyebb legyen a formázása puhítható a jak haj, ha 1:1 arányban szőkítőport és 6%-os előhívót viszünk fel a hajra és maximum 10 percig rajta hagyjuk.

72 999 Ft
Please select variants first