REPAIR PHI REPAIR SHAMPOO Regeneráló, energetizálo sampon 1000ml

Sérült hajszerkezet maximális ápolása

A legmegfelelőbb ápolás és védelem a káros, sérült és töredezett hajra. A tápláló Moringa olaj tartalma és a haj sérült szerkezetét javító speciális összetevői révén megújítják és megőrzik a haj rugalmasságát és természetes puhaságát.

  • Moringa olaj: biztosítja az összes tápanyagot, amely az egészséges haj visszanyeréséhez szükséges.
  • Keratrix™ (a szentjánoskenyérfában található): természetes és aktív hatóanyag, amely erősíti a hajszálakat, serkenti a haj növekedését, helyreállítja a károsodott és élettelen haj szerkezetét, rugalmasságát.
  • E-vitamin: serkenti a vérkeringést, helyreállítja a sérült, töredezett hajvégeket, így egészséges és erős hajat biztosít.

REPAIR SHAMPOO Regeneráló, energetizálo sampon 1000ml

Regeneráló, energetizáló sampon károsodott, roncsolt hajra Moringa olajjal és keratrix-szel. Javitja és megújítja a haj szerkezetét, megőrzi és visszaállítja a haj rugalmasságát, puhaságát éscsillogó fényét. A sampon a hajszálak,újjáépítéséhez értékes tápanyagokat tartalmaz, és ezáltal kitűnő az igénybevett és gyenge hajra.

Használata: Mindennapi használatra.Habosítsa fel a sampont, és gyengéden masszírozza a fejbőrt, majd alaposan öblítse le! Ismétlést követően hagyja 1 percig hatni, majd öblítse le! Alkalmazza a Subrina PHI Repair hajbalzsamot fejbőrén és a haján. Hagyja 2-3 percig hatni, fésülje ki, majd öblítse le alaposan!

Hajtípus:roncsolt,károsodott sérült hajra,

Kiszerelés:  1000 ml

4 200 Ft
Please select variants first