Special PHI CONDITIONER GREEN TEA - Hajbalzsam zöldtea kivonattal 5000 ml

Nincs raktáron

A problémás hajak különleges ápolása és gondoskodása

Professzionális ápolás minden hajproblémára, mely újra ragyogó, egészséges és élettel teli hajat biztosít, miközben a fejbőr védelméről és egészségéről is gondoskodik. Tökéletes megoldás:

  • A makacs korpásodás ellen
  • Nem kívánt hajhullás ellen
  • Roncsolt haj szerkezetének helyreállítására, táplálására
  • Nagy kiszerelésű samponok és balzsamok kizárólag szalon használatra.

Köles: fehérjében gazdag gabona, amely erősíti a hajhagymákat és rendkívüli módon serkenti a haj növekedését.

Bíbor kasvirág: serkenti a vérkeringést és csökkenti a fejbőr gyulladásos tüneteit, visszaadja és fokozza a haj fényét és rugalmasságát.

Cink pirition: aktívan hat a korpásodásért felelős baktériumok és gombák ellen, hatékonyan szűnteti meg a korpásodást és megakadályozza újbóli kialakulását.

Keratin: rostban gazdag fehérje, amely erősíti és rugalmasítja a haj kapilláris rostjait, ezáltal erősíti a hajszálak belső és külső szerkezetét, amely újra egészséges, ragyogóan fényes, könnyen kifésülhető hajat eredményez.

UV filter: megakadályozza, hogy a káros UV sugarak károsítsák a haj külső és belső fehérje szerkezetét és maximális védelmet nyújt az egyéb káros környezeti hatásokkal szemben is, mint a szmog és a szabadgyökök.

Sheavaj: maximálisan táplálja, és kivételes hidratálást biztosít a hajnak a gyökerektől a hajvégekig.

CONDITIONER FOR ALL HAIR TYPES GREEN TEA - Hajbalzsam antioxidáns hatású zöldtea kivonattal minden hajtípusra 5000 ml

Hajbalzsam antioxidáns hatású zöldtea kivonattal minden hajtípusra. Segít megakadályozni a haj szerkezetének karosodását, nem zsírosítja a hajat. Vigye fel a hajbalzsamot hajmosás után közvetlenül a nedves hajra. Fésülje át a hajat, majd 3 perc elteltével mossa le.

5000 ml

12.000 Ft
Please select variants first