Special PHI KERATIN PERFECT LOTION Intenzív ápolás a rendkívül karosodott haj szamara

Professzionális ápolás minden hajproblémára

A problémás hajak különleges ápolása és gondoskodása Professzionális ápolás minden hajproblémára, mely újra ragyogó, egészséges és élettel teli hajat biztosít, miközben a fejbőr védelméről és egészségéről is gondoskodik. Tökéletes megoldás:

A makacs korpásodás ellen a nem kívánt hajhullás ellen a roncsolt haj szerkezetének helyreállítására, táplálására. Nagy kiszerelésű samponok és balzsamok kizárólag szalon használatra.

Köles: fehérjében gazdag gabona, amely erősíti a hajhagymákat és rendkívüli módon serkenti a haj növekedését.Bíbor kasvirág: serkenti a vérkeringést és csökkenti a fejbőr gyulladásos tüneteit, visszaadja és fokozza a haj fényét és rugalmasságát.Cink pirition: aktívan hat a korpásodásért felelős baktériumok és gombák ellen, hatékonyan szűnteti meg a korpásodást és megakadályozza újbóli kialakulását.Keratin: rostban gazdag fehérje, amely erősíti és rugalmasítja a haj kapilláris rostjait, ezáltal erősíti a hajszálak belső és külső szerkezetét, amely újra egészséges, ragyogóan fényes, könnyen kifésülhető hajat eredményez.UV filter: megakadályozza, hogy a káros UV sugarak károsítsák a haj külső és belső fehérje szerkezetét és maximális védelmet nyújt az egyéb káros környezeti hatásokkal szemben is, mint a szmog és a szabadgyökök.Sheavaj:maximálisan táplálja, és kivételes hidratálást biztosít a hajnak a gyökerektől a hajvégekig.

Roncsolt haj szerkezetének helyreállítására, táplálására

KERATIN PERFECT LOTION Intenzív ápolás a rendkívül karosodott haj szamara.

(500 ml)

Intenzív ápolás a rendkívül karosodott haj szamara. Magas koncentrátumban tartalmaz keratint, amely melyen behatol a hajszálak belsejébe es megerősíti a serült keratin láncokat. Intenzíven regenerálja a sérült, töredezett haj szerkezetet, visszaadja egészségét, természetes fényét.

Alkalmazza megmosott hajon tartós hullámosítás, hajfestés, szőkítés után.

Fésülje a hajba es 5-10 perc után alaposan öblítse ki.

Kiszerelés: 500 ml

3 600 Ft
Please select variants first