Special PHI Keratin Perfect Therapy ampulla

SUBRINA PHI keratin therapy ampulla

Intenzív ápolás a rendkívül karosodott haj szamara

  • Keratin Perfect Therapy ampulla

Sérült, száraz, igénybevett, élettelen haj intenzív kezelésére, újjáélesztésére. Személyre szabott hajregeneráló kezelés, mely belülről kifelé építi fel újra a haj szerkezetét. Különösen roncsolt és festett hajakra kiválóan alkalmas. A magas keratin tartalom visszaerősíti a megbomlott keratin kötést a hajban, ezáltal nagymértékben erősíti, védi, javítja és ellenállóbbá teszi a sérült haj szerkezetét, óvja a hajat a töredezéstől, Eredmény látványosan egészségesebb, élettelibb haj.

Használata: Adjon hozzá bármelyik PHI hajpakoláshoz vagy kondicionálóhoz egyKeratin Perfect Therapy ampullát. Alaposan keverje ezeket össze és vigye fel a megmosott, törülköző száraz hajra. Hagyja hatni 5-10 percig, majd alaposan öblítse le! Egy ampulla általában 1 - 2 terápiára elég, de ez függ a vendég hajának hosszától és vastagságától. Kizárólag szalon felhasználásra javasolt.

Professzionális ápolás minden hajproblémára

A problémás hajak különleges ápolása és gondoskodása, professzionális ápolás minden hajproblémára, mely újra ragyogó, egészséges és élettel teli hajat biztosít, miközben a fejbőr védelméről és egészségéről is gondoskodik. A keratinos hajápolás az egyik leghálásabb szépségápolási hajkezelés, hiszen a keratin a hatását azonnal érezteti. Hajmosás után használva még a nedves hajat is puhábbá, kellemesebb tapintásúvá teszi. 

5 799 Ft