Special PHI SHAMPOO FOR ALL HAIR TYPES - Gyógynövényes sampon nyírfa kivonattal 1000ml

A problémás hajak különleges ápolása és gondoskodása

Professzionális ápolás minden hajproblémára, mely újra ragyogó, egészséges és élettel teli hajat biztosít, miközben a fejbőr védelméről és egészségéről is gondoskodik. Tökéletes megoldás:

• A makacs korpásodás ellen

• Nem kívánt hajhullás ellen

• Roncsolt haj szerkezetének helyreállítására, táplálására

• Nagy kiszerelésű samponok és balzsamok kizárólag szalon használatra.

Köles: fehérjében gazdag gabona, amely erősíti a hajhagymákat és rendkívüli módon serkenti a haj növekedését.

Bíbor kasvirág: serkenti a vérkeringést és csökkenti a fejbőr gyulladásos tüneteit, visszaadja és fokozza a haj fényét és rugalmasságát.

Cink pirition: aktívan hat a korpásodásért felelős baktériumok és gombák ellen, hatékonyan szűnteti meg a korpásodást és megakadályozza újbóli kialakulását.

Keratin: rostban gazdag fehérje, amely erősíti és rugalmasítja a haj kapilláris rostjait, ezáltal erősíti a hajszálak belső és külső szerkezetét, amely újra egészséges, ragyogóan fényes, könnyen kifésülhető hajat eredményez.

UV filter: megakadályozza, hogy a káros UV sugarak károsítsák a haj külső és belső fehérje szerkezetét és maximális védelmet nyújt az egyéb káros környezeti hatásokkal szemben is, mint a szmog és a szabadgyökök.

Sheavaj: maximálisan táplálja, és kivételes hidratálást biztosít a hajnak a gyökerektől a hajvégekig.

SHAMPOO FOR ALL HAIR TYPES - Gyógynövényes sampon nyírfa kivonatta

BIRCH (1000 ml)

Gyógynövényes sampon nyírfa kivonattal, mely tisztítja, felfrissíti es revitalizálja a hajat. A zsenge levelekből származó nyírfa kivonat serkenti a fejbőr vérkeringését, elősegíti a haj növekedőset.

Minden hajtípusra ajánlott.

Kiszerelés: 1000 ml  

4 500 Ft
Please select variants first