SUBRINA PREMIUM LIGHTENER SZŐKÍTŐPOR 500GR.

SUBRINA PROFESSIONAL PREMIUM LIGHTENER SZŐKÍTŐPOR 500GR. 

AMMONIA-FREE LIGHTENER

Egyre többen választják hajfestéskor az ammóniamentes termékeket a kíméletes hajfestés érdekében.Az ammóniamentes szőkítő, egy kíméletes szőkítő púder,kiváló elegyítési tulajdonságokkal - valamint pormentes ,köszönhetően mikrogranulátumos szerkezetének. Hajszerkezettől függően 6 árnyalatig történő világosítást tesz lehetővé. A szőkítő rendkívül széleskörűen, minden szőkítési technikához alkalmazható, ideértve még a kreatívabb eljárásokat is, melyekhez nem szükséges fólia. A hajszerkezettől és festési technikától függően elegyíthető valamennyi krém előhívóval (Cream Developers) 1:2 keverési aránnyal. A haj teljes hosszának világosításához alkalmazzon 2,5%-os vagy 5,5%-os krém előhívót.

Használat: Haja teljes hosszának világosításához készítse el a szőkítő krémet egy műanyag, üveg vagy porcelán tálban kb: 50g szőkítővel (ne használjon fém tálat) (vagy egy a csomagban található mérőtállal) és kétszeres mennyiségű krém előhívóval (1:2). Használjon keverőkanalat annak érdekében, hogy lágy homogén krémet nyerjen.

Felvitele: Az elkészített szőkítő krémet haladéktalanul használja fel. Egyenletesen vigye fel a száraz hajára. Hatóidő: hajszerkezettől és a világítás kívánt fokától függően a krémet 35 - 40 percig hagyja a haján. A szőkítési folyamat befejeztével meleg vízzel alaposan mossa ki, majd mossa meg a haját SP Prémium samponnal és kondicionálóval.

FIGYELMEZTETÉS: A használatot megelőzően alaposan vizsgálja meg fejbőre állapotát. Gyulladások vagy más sérülések esetén a szőkítőpor használata nem javasolt. Használjon alkoholt fejbőr megtisztításához a fül mögött. Vigyen fel az elkészített szőkítő krémből egy kisebb mennyiséget erre a területre. Távolítsa el a krémet 30 perc elteltével vattapamacs segítségével, mossa meg vízzel. Amennyiben az elkövetkező 24 órában bármely változás (irritáció,viszketés,duzzadás)jelentkezik, ne alkalmazza a szőkítőt. Az elkészített szőkítő krém hidrégén-peroxidot tartalmaz. Kerülje el a szemmel történő érintkezést. Amennyiben szembe kerülne , haladéktalanul öblítse ki vízzel. Használjon megfelelő kesztyűt. Minden használatot követően mossa meg a kezét. A megmaradt szőkítőt oldja fel nagyobb mennyiségű vízben, semlegesítse borral vagy citromsavval, majd öntse ki kisebb mennyiségekben a csatornába. Kizárólag szakmai használatra.

FIGYELMEZTETÉS: Tartsa száraz, hűvös helyen. A használatot követően zárja vissza a flakont. Gyermekektől távol tartandó!

5 000 Ft