Termix Wild hajvasaló

raktáron

A vad hullámoktól egészen a tökéletes kiegyenesítésig. Az új TERMIX Wild professzionális hajvasaló kerámia és turmalin lemezekkel, valamint hőmérséklet-szabályozóval segíti a haj tökéletes formázását. A kifogástalan és tartós frizura kialakításával lehet elengedhetetlen társa a fodrásznak.Tulajdonságok:

  • ExtraLite kialakítás: Az új ExtraLite kialakításnak és dönthető lemezeinek köszönhetően ez a hajvasaló gyorsabban és könnyebben kisimítja, formázza a haját. A lemezek oldala és a kontúrok egyaránt ovális alakúak, ami nagyobb mozgékonyságot biztosít a hullámok készítésekor.
  • Hajápolás: A hőmérséklet-szabályozó elengedhetetlen a megfelelő hajápoláshoz, lehetővé téve, hogy pontosan a kívánt hőmérsékletre állítsa be a készüléket. Ez lehetővé teszi akár 5 hőmérséklet szabályozását egyetlen kattintással.
  • Kerámia és ionos turmalin: Vas turmalinlemezekkel rendelkezik, kerámia bevonattal. Ezeknek az anyagoknak köszönhetően a hőmérséklet sokáig megmarad és egyenletesen oszlik el a hajvasaló egész felületén, így jobb egyenesítést és hosszabb ideig tartó hatást, azaz tartós eredményt biztosít. Ezenkívül a lemezek olyan ionos tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyek puhává és könnyebben kezelhetővé teszik a hajat, elkerülik a töredezést, és nagyobb fényt érnek el.
  • Automatikus kikapcsolás: 60 perc inaktivitás esetén a hajvasaló automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a felesleges energiafogyasztást. A digitális kijelzőn megjelenik a szükséges idő - azaz hogy hány másodperc kell - az ismételt hőmérséklet eléréséhez az ON gomb lenyomása után.
  • Gyártás: Spanyolországban tervezték és gyártották, így európai minőségi tanúsítvánnyal és az ennek megfelelő, a gyártási folyamat során történt vizsgálatok létét bizonyító igazolással is rendelkezik a TERMIX termékek hőkezelésével és anyagaival összefüggésben.
  • Garancia: 2 év gyártói garancia.
42 900 Ft 50 900 Ft