Valera fekete SX6500Y RC Swiss Silent 6500 Light Ionic hajszáritó

raktáron

Valera Swiss Silent 6500 light Ionic Rotocord - rendkívül csendes, nagy teljesítményű és extra könnyű professzionális hajszárító iongenerátorral. Nagy teljesítményű DC PRO motor. A hajszárító a speciális konstrukciójának köszönhetően elnyeli a hajszárító magas hangját és körülbelül 3 decibellel halkabb, mint a más hasonló hajszárító. A flexibilis hálózati vezeték 3 m hosszú rotocorddal (rotocord megakadályozza a hálózati vezeték összecsavarodását), a fűtőszál hullámos struktúrája, a levegő áramlásának és hőmérsékletének 6 kombinációja, hideg levegő kapcsoló. 2 professzionális ultrakönnyű végződés hideg marad a szárítás közben is a jobb hajformázáshoz (Touch me effekt), kivehető fém bemeneti szűrő a jobb karbantartás céljából.Tulajdonságai:
Touch me: a hajszárítóvégekről van szó, amelyeknek speciális bevonatuk van, aminek köszönhetően hidegek maradnak a szárítás közben is. A végződések sohasem forrósodnak fel, megérintheti és elfordíthatja szárítás közben is a legmagasabb hőmérséklet mellett is.Silent rendszer:
A Valera hajszárítóknak a Silent rendszerrel különleges szerkezetük van, amely felfogja a hajszárító magas hangját, és a bevezető szűrővel bebizonyítják, hogy a Valera hajszárítók a piacon található legcsendesebbek egyike.
Rotocord: A Rotocord szabadalmazott rendszer, amely biztosítja a hálózati vezeték 360 fokos elfordítását, a vezeték nem gabalyodik össze és nem sérül meg.

Professzionális hajszárító DC PRO motorral:
- Új generációjú, hosszú élettartamú motor intenzív teljesítménnyel és könnyű konstrukcióval.
- A motor élettartama 1200 óra is lehet.
Ionizáció:
- A Valera termékek a közönséges termékekkel szemben milliónyi negatív töltésű iont hoz létre.
- A haj a vasalás közben is tökéletesen hidratált és csillogást és térfogatot kap.
- A negatív töltésű ionok szintén segítenek csökkenteni a haj sztatikus elektromosságát és enyhítik a haj begöndörödését.

Biztonsági fűtőszál:
- A fűtőszál hullámos szerkezete tökéletesen és egyenletesen vezeti hőt a szárítás közben és védi a hajat a kiszáradástól.
- A fűtőszál élettartama hullámos struktúrával hosszabb, mint a szokásos spirálos fűtőszálé

Colourcare:
- A Colour Care speciális technológia, amelyet a Valera használ, védi a hajat és nem károsítja.
- A festett haj hajlamos a forró levegő alatt kiszáradni és elveszíteni a csillogását. A Colour Care védi a hajat a szín, a csillogás elvesztésétől, kiszáradástól és hosszú ideig megtartja a vitalitását.

Hideg levegő gomb:
- A hajszárító átkapcsolása hideg levegőre lehetőséget ad a frizura fixálására, nincs szükség további szilárdításra lakkal és más kozmetikai készítményekkel, amelyek a hajat fölöslegesen kiszárítják.
Levehető fém szűrő:
- Segítőtárs hajszárító tökéletes karbantartásához és a szárítás minőségéhez.
Szuper könnyű:
- A hajszárító szerkezete más szokásos hajszárítókkal összehasonlítva nagyon könnyű.Műszaki paraméterek:
- hőmérsékletetek száma: 3
- a sebesség száma: 2
- tömeg: 0,425 kg
- fekete szín
- flexibilis vezeték, hossza 3 m
- keskeny levegőfúvóka (6 és 7,5 cm)
svájci gyártmány

28 999 Ft
Please select variants first