VOLUME PHI VOLUME CONDITIONER Volumen növelő balzsam 1000ml

Igazi volumen a vékony szálú és tartás nélküli hajnak

Ki ne szeretne dúsabb, ellenállóbb hajtömeget és maximális tartást akár vékony szálú haja számára? Most ez a PHI Volume termékvonallal egyszerűen elérhető. Megnöveli a haj rostjainak vastagságát, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Emellett rendkívüli fényhatást kölcsönöz neki.

Tejprotein: erősíti és megújítja a haj rostjait, javítja a haj szerkezetét.

Gyömbér: magnéziumot, foszfort, káliumot és vitaminokat tartalmaz, amelyek erősítik, rugalmasítják a hajat, a haj egészségessé és újra fényessé válik. A gyömbér segít megakadályozni a hajhullást és korpásodást, ami általában a vékonyszálú, gyenge hajra jobban jellemző.

Panthenol: intenzíven hidratálja a haj rostjait, megakadályozza a kiszáradást és maximális fényt, selymes tapintást, könnyű kifésülhetőséget kölcsönöz a hajnak.

VOLUME CONDITIONER Volumen növelő balzsam 1000ml

Vékony szálú és tartás nélküli hajra

Volumen növelő balzsam. Meg a tartás nélküli, vékony szalu, élettelen haj is látványosan dúsabbá, kezelhetőbbe válik. Tejprotein tartalma visszaadja a haj természetes nedvességét es egészséges fényét. Alkalmazza a balzsamot, megmosott, törölközőszáraz hajon, fésülje a hajba es 1-2 perc után alaposan öblítse ki.

Kiszerelés:  1000 ml

4 500 Ft
Please select variants first