A Boglári Vendégház 

Házirendje 2022-ben:

Mint a Boglári Vendégház üzemeltetői igyekszünk  mindent megtenni annak érdekében , hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ennek érdekében kérjük az alábbi szabályokat elfogadni, és betartani.

Az ingatlan címe: 8630, Balatonboglár , Radnóti M. u. 9. Károly köz sarok. NTAK reg.száma: MA20001943

A ház üzemeltetőjének adatai a számlán megtalálhatóak. Érkezéskor és Ittlétük alatt a ház Gondnokával lesznek kapcsolatban.

ÉRKEZÉS: 13.00 h-15.00h  között.  15:00 utáni érkezést csak előzetes egyeztetés esetén tudjuk megoldani!

Érkezés a PLATÁN házrészbe: A  József A. u. felől a Károly közbe történő behajtással. A Károly köz kb. közepén jobbra lévő nagy kapuig. 

Érkezés a PART házrészbe: A Radnóti M. u. felől a Károly közbe történő tolatva behajtással a sarkon lévő nagy kapuig. 

ADMINISZTRÁCIÓ: Személyi igazolvány vagy útlevél illetve lakcímkártya bemutatása nélkül senkit nem fogadunk.2021. 09.06. óta Kormányrendelet írja elő érkezéskor az okmányolvasó használatát, melyhez szükségesek ezek az okmányok! Gyermek vendégeinket is csak személyi igazolványuk, vagy útlevelük beolvasása után szállásolhatjuk el. 

A csomagjaikat nem lehet a házba bejelentkezés előtt behozni, és kijelentkezés után sem őrizzük azokat. A szállásdíj tartalmazz a hideg és a meleg víz költségét valamint napi 3kw (Platán ház), és 4kw (Part ház) nappali áram fogyasztását. Túlfogyasztást 130Ft/kw áron ki kell fizetni. Gázkazános Fűtés a Part házrészben  : 2.5 m3/nap benne van az árban, a túlfogyasztás 750Ft/m3 áron kiszámlázásra kerül. Minden Elektromos berendezésünk energiatakarékos, a  villanykörtéink ledesek.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK: Kifizetett szállásfoglalási díj foglaló. így nem jár vissza sem részben sem egészben. 06.01-09.15 között  időpont módosításra nincs lehetőség, a kifizetett szállásdíj lemondás esetén elvész hacsak maguk helyett másnak átadni, eladni nem tudják a foglalást. Amennyiben a teljes szállásdíjat előre egy összegben fizették ki, de bármely okból nem tudnak eljönni és azt érkezés előtt minimum 7 nappal  jelezték  -a szabad helyek függvényében- a foglalás kezdő időpontjától számított 90 napon belül van lehetőségük a szállás igénybevételére  az eredeti foglalás szerinti feltételekkel a szállásadó által kijelölt másik, új időpontban. Nincs lehetőség önök által új időpontot kérni, azt a szállásadó jelöli ki. Amennyiben nem élnek ezzel a lehetőséggel sem, az a teljes befizetett összeg elvesztésével jár. 

 BEJELENTKEZÉS: Érkezés után a Gondnok körbe vezeti Önöket a házban. Csak az adatok rendszerbe való felvitele és a házirend aláírása, a mérőórák vendéggel közösen történő leolvasása  után adjuk át a ház vagy házrész kulcsát, a kapuk, a kulcsszéf és wifi kódjait, és igény esetén a klíma távirányítóját a letét kifizetése után. Esetenként  érkezéskor (szúrópróba szerint) 40.000 Ft kauciót kérünk, melyet készpénzben kell kifizetni. Kutyával érkezőktől minden esetben kauciót kérünk! A kaució összege: 30.000 Ft/házrész/itt tartózkodás. A kulcs átvétele előtt megtekintett állapotban veszik át az ingatlant, mellyel elfogadják azt. 

IDEGEN FORGALMI ADÓ(IFA): 450Ft/éj(csak a 18.életévet betöltötteknek kell fizetni)

INGYENES PARKOLÁS:  kapun belül házrészenként ingyenesen max. 2db autóval. Minden kapunk elektromos és kód zárral működik, működésüket érkezéskor elmagyarázzuk, megmutatjuk. Minden további autóval az utcán parkolhatnak.

HIGIÉNIA:   A házat minden vendég érkezése előtt ipari ózonnal (  is ) fertőtleníttetjük az Önök biztonsága érdekében. A szálláshelyet takarító cég takarítja, amit a tulajdonos leellenőrizve, és tisztán ad át Önöknek. Ottlétük alatt maguknak  kell ügyelniük a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van a fürdőszobákban. Minden ágyneműnk magas hőmérsékleten mosott és vasalt. A párna és a paplan is allergia mentes. Alap esetben 1 lepedő+ 1db felhuzatolt párna és 1 db felhuzatolt nyári paplannal várjuk Önöket, de ha előzetesen jelzik, kérhetnek plussz párnát, takarót. Foglalási időszakon belül ágynemű és törölköző csere 7 nap után van. Turnus közben napi takarítás: kérésre 4500Ft/alkalom. 

 BIZTONSÁG: Mindkét apartmanban van szobaszéf, és füstérzékelő is. A szobaszéf egyénileg is kódolható, azonban hibás kódolás miatt a személyzet által történő kulcsos nyitás 1000Ft/alkalom. A Part apartman szénmonoxid érzékelővel is el van látva. Kérjük vigyázzanak a saját és gyermekeik testi épségére, minden elektromos berendezés, különösen a főzőlapok és a sütő használata közben. Ne engedjék a főzőlapok, kávégépek, távirányítók ,sütő, mosógép és mosogatógép, kapuk,  kód zárak, kulcs széfek és kapunyitó motorok...stb  gombjait kiskorú gyermekeiknek nyomkodni, tekergetni. Ha elhagyják a házat, a kapukat és az ajtókat MINDIG minden esetben zárják be az ablakokkal együtt. Ha az ablakot bukón hagyják a redőnyt félig húzzák le  mert a váratlanul érkező viharok miatt beeshet az eső! Kérjük, hogy az elektromos berendezéseket  kapcsolják ki, a telefon és egyéb töltőket húzzák ki a konnektorból, és a napernyőket, napágyakat csukják össze. Napközben célszerű  a redőnyöket az erős napsütés miatt lehúzva tartani. A horgász stég saját tulajdonunk, használata saját felelősségre ingyenes. A csónakot az általunk biztosított 2db evezővel és 2db mentőmellénnyel , horgonnyal együtt , de mindenki CSAK saját felelősségére,  térítés ellenében  veheti igénybe.

HULLADÉK KEZELÉS: A házban található szemetesekbe minden esetbe tegyenek műanyag zsákot! Romlandó, bomló szemetet legyenek kedvesek ne tároljanak napokig a házban lévő konyhai kukákban, kérjük, hogy vigyék ki az udvaron kihelyezett hulladék gyűjtő fekete edényekbe. Műanyag palackok gyűjtése: kihelyezett zsákos vagy a sárga  hulladékgyűjtőbe .A műanyag flakonokat kérjük ÖSSZENYOMVA beledobni!. A kupakokat városunkban jótékony célra gyűjtik, kérjük ne dobják el azokat!  A konyhákban gyűjtőedények vannak kirakva erre a célra, ahonnan mi szívesen elvisszük a gyűjtőpontra. Kérjük, hogy vasárnap és csütörtök este 22:00h ig a szemetet a házból vigyék ki az udvaron található  kukákba. Az elszállítás reggelén(hétfő, péntek) az utcára a személyzet viszi ki a kukákat.

LÉGKONDICIONÁLÁS: Az apartmanokban lévő egyénileg szabályozható  légkondicionálók használata -igény szerint- vehető igénybe. Kérjük  érkezéskor jelezzék igényüket,  hogy  a teljes  foglalási időszakra 22.500 Ft letét fizetése után oda tudjuk adni a távirányítóját. Hét közben utólagosan  nincs rá  lehetőség. A klíma működését csak a letét kifizetése után aktiváljuk. Kérjük Önöket figyeljenek rá, hogy nyitott ablak/ajtó mellett ne üzemeltessék a klímát mert a berendezések érzékelővel ellátottak és egy idő után letiltanak. Felhívjuk  figyelmüket, hogy a klíma folyamatos használata a 3 és a 4kw napi áramfogyasztásba ritkán fér bele. A klíma leltét összege távozáskor visszajár a rezsiköltség elszámolása után.

FŰTÉS:A  gázkazános-radiátoros fűtés szezon a Part apartmanban november 1.-április 15.- ig tart, ezen időszakban a fűtés költsége 24 fokra állítva , 2.5m3 -ig /nap  benne van az árban.  Fűtés szezonon kívül a fűtés klímával oldható meg.

VÉGTAKARÍTÁSI KÖLTSÉG: csak szezonban 07.01-09-01.közötti  a 4 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén számoljuk fel , a díja : 8000 Ft/ házrész. NAPI TAKARÍTÁS: csak érkezés előtt 1 héttel előzetes egyeztetés után van rá lehetőség : 4.500Ft/alkalom. Extrém esetben a  kaució elvesztésével jár ha extra takarítást kell végeznünk!

TÉRÍTÉS MENTESEN BIZTOSÍTUNK házrészenként:  Kapun belül  zárt parkolást, 1gyermek etetőszékeket, 1utazó gyerekágyakat, 1baba fürdető kádat, 1futóbiciklit, a grillezéshez minden eszközt , 1 db horgász stéget, korlátlan Wi-fi-t, 106 csatornát a Tv-n, kapszulás Tchibo , Dolce Gusto, Philips Senseo kávéfőzőgépeket, Hajszárítót, Wc papírt, folyékony szappant, mosogató szivacsot, mosogatószert,  takarító eszközöket, érkezéskor tiszta ágyneműt, kéztörlő törölközőt, napozó ágyakat igény esetén plussz párnát, takarót anatómiai relax párnát és só lámpát. A Platán házrészben 1db ping-pong asztalt(ütőket, hálót, labdát hozni kell)

                                   Rossz tapasztalataink miatt SZIGORÚAN VESSZÜK a következőket:

GYERMEK, KUTYA: Csak előre egyeztetve fogadunk kutyát! Ha nem a megbeszélt fajtájú, méretű, vagy darabszámú  kutyával érkeznek, nem fogadjuk a kutyát. 12 év alatti gyermek és/vagy  háziállat a házban, vagy az udvaron csak FOLYAMATOS!  felügyelet mellett tartózkodhat. A gyermek, és/vagy a háziállat kísérője felelősséggel tartozik a testi épségükért, és az általuk esetlegesen okozott kárért. Az emeletes ágy használata saját felelősségre történik. A házba felügyelet nélkül bezárva tartani 14év alatti gyereket, se kutyát szobakennel használata nélkül nem szabad! Kérjük ,hogy otthonról hozzanak kutyájuknak etető -itató edényeket, és fekhelyet, folyamatosan felügyeljék , hogy  ne jusson ki közterületre, vagy a másik házrészbe felügyelet nélkül, és gondoskodjanak róla ittlétük alatt egész nap (pl: friss víz).  Továbbá kérjük akadályozzák meg, hogy a vendégház udvarát és berendezéseit, bútorait tönkre tegye, és ürülékével szennyezze az udvart. Az ürüléket azonnal távolítsák el az udvarról, zacskózva dobják az udvari fekete kukába. A kutya edényeit TILOS a mosogató gépbe tenni! Figyeljenek rá, hogy a kutya ne zavarja ugatásával a szomszédokat, és ne veszélyeztesse senki testi épségét. A kutyát (kapun belül -az udvaron sem!!!) lehet felügyelet nélkül hagyni ! Kutyát a hálószobákba illetve a fedett zárt taraszra bevinni tilos! Csak egészséges, veszettség ellen oltott kutyát fogadunk! Hozzák magukkal az ezeket igazoló okmányokat. A kutya pótdíja :csak kint tartózkodó kutya :1500 Ft/éj/ kutya, bent is tartózkodó kutya :2500Ft/éj/kutya +minden esetben 30.000 Ft kauciót kérünk/  melyet előre érkezéskor kérünk fizetni. 

-ÁGYAK, SZOBÁK, TERASZOK: Az ingatlanba mindig csak annyi vendéget fogadunk, ahány normál méretű, minőségi alvásra alkalmas fekvőhely (ágy) van. Nincs lehetőség otthonról hozott pótágyon, matracon, földön ,teraszon, udvaron -sátorban ..stb alvásra az adott szobába vagy apartmanba befogadható maximum létszám felett  plusz személyeknek. A Teraszon , udvaron szabadtéren soha ne hagyjanak kint élelmiszereket.

Kérjük, hogy a teraszokon található ülőgarnitúrát éjszakai alvásra ne használják, és vizes fürdőruhával ne üljenek rá. Kutyát a zárt teraszra kiengedni tilos! A ház udvarán vagy bármely helyiségében CSAK a Nálunk nyilvántartásban felvett fizető vendégeink tartózkodhatnak. Látogatót, vendéget fogadni a kapun belül NEM lehet. Ennek megszegése a kaució azonnali elvesztésével jár.Tudomásul veszik, hogy a Platán apartmanban max. létszám  5 felnőtt+1 gyerek vagy baba . A  Part apartmanban max. létszám 6 felnőtt +1 gyermek. Ha mindkét apartmant együtt(egész ház) bérlik, összesen 11 felnőtt és 1  gyerek+2 baba  tartózkodhat egyszerre. A francia ágyak nagyok, de két -és nem több személyesek! Az ágyrácsok nem bírják az ilyen jellegű plussz terhelést, sem az azon való ugrálást. Kérjük rendeltetésüknek megfelelően használják Őket. Foglalás előtt tudomásuk volt a szobák és az ágyak kiosztásáról, melyet a foglalással együtt elfogadtak. Se bútorokat, se ágyakat ( kérésre sem! ) mozgatunk el a helyükről vagy helyezünk át másik szobába, Önök se tegyék! Tilos az ágy matracokat védő gumifüles ágyvédőt levenni! Ágy matrac sérülése(vizelet, étel,csokoládéfolt..stb) esetén 60. 000 Ft/matrac kártérítést kell fizetni.

UDVAR:A kertünk parkosított jellegű,  azt időnként a Házigazda és a Gondnok gondozza, reggel és esténként locsolja. Felújításunk után a kertet újra kellett telepítenünk, ezért érjük ügyeljenek a frissen ültetett( még kicsi )növényeink épségére, kérjük ne tapossák, törjék le azokat. Ha kutyával érkeztek, ügyeljenek rá hogy ne pisilje ki a növényeket. Sátor állításra Nálunk sehol nincs lehetőség. Otthonról hozott gyerek pancsoló medencét saját felelősségükre csak a Part házrész északi teraszán állíthatnak, mindenhol máshol tilos.  A Part házrész parkosított zöld füves udvarát szeretnénk megőrizni , elsősorban pihenésre, napozásra alkalmasan tartani -ezért itt focizni, tollasozni és egyéb sporttevékenységet végezni tilos,  30m re van a játszótér, az új kosárlabdapálya, és erre a célra ott a part...Pingpong asztalt csak a Platán házrész lakóinak tudjuk biztosítani. Gyermek futó biciklit előzetes kérés esetén díjmentesen tudunk biztosítani. Ne hagyjanak kint az udvaron semmilyen élelmiszert!

KONYHA: Otthonról hozott "kotyogós" kávéfőző használata szigorúan TILOS! A használt sütő olajat tilos a mosogatóba, WC- be, vagy bármely lefolyóba önteni, minden konyhában található egy piros edény erre a célra, szíveskedjenek ebbe , vagy egy műanyag flakonba gyűjteni. A főzőlapot használat után kérjük azonnal letakarítani, ne súrolják, karcolják éles tárgyakkal, se fém szivaccsal. Ne égessenek rá semmit. A Mosogatógépbe ne tegyenek kézi mosogatószert, CSAK mosogatógépbe való TABLETTÁT használjanak! Sütőt -főzőlapot és minden elekrtomos berendezést csak folyamatos felügyelet mellet használjanak.

GRILLEZÉS: Az érvényes és aktuális tűzvédelmi szabályok betartása mellett szélben, viharban az udvaron tüzet gyújtani szigorúan Tilos, grillezéskor a tüzet őrizetlenül hagyni, gyertyát, fáklyát a kertben égve hagyni szigorúan TILOS! Tüzet rakni csak a grillezőben lehet, a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával. A grillezőbe faszénen kívül más éghető anyagot tenni szigorúan tilos! Minden esetben győződjenek meg róla, hogy a parazsat is biztosan  eloltották , a gyertyákat, szúnyogriasztó spirálokat.. stb  eloltották e. Távozáskor a grillt kérjük tisztán, kipucolva átadni (ahogy érkezésükkor átvették). A Grillkert a Part apartmanhoz tartozik. A Platán apartman lakóinak- igény esetén- mobil faszenes grillt biztosítunk.

ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK: Bármilyen otthonról hozott elektromos vagy gázüzemű berendezést,  (pl :ventilátor, mobil hűtődoboz, mobil klíma, elektromos páramentesítő vagy párásító, illóolaj párologtató..) vagy fűtő ( hősugárzó), főző berendezést (elektromos asztali kontakt grill, gázpalackos kemping főző vagy grill)  használni a házban beltéren TILOS! Vízcsapra köthető párakaput, konnektorba dugható illatosítót, folyadékos  szúnyogriasztót (mindenhol van szúnyogháló) használni TILOS! Tilos bármilyen hosszabbító, és elosztó használata, valamint tilos a házból az udvarra hosszabbítót kivezetni, mindkét apartmannál van a homlokzaton külső konnektor. . Elektromos autót tölteni TILOS. Bitcoin és egyéb kriptonvaluta bányászatra alkalmas szervergépet használni tilos! Elektromos áram fogyasztása max 3kw/éj(platán ház) és 4kw/éj(Part ház) benne van az szállásdíjban. Túlfogyasztást 130Ft/kw áron felszámoljuk!

DOHÁNYZÁS: TILOS a ház minden helyiségében gyertyát, füstölőt és egyéb nyílt lángot használni! Tilos a dohányzás beltéren mindenhol, beleértve a Part házrészhez tartozó félig zárt teraszt is. Ez a szabály vonatkozik az elektromos és IQOS cigarettákra is.  A dohányzás csak az udvaron -kültéren engedélyezett. A csikkeket kérjük NE DOBÁLJÁK el az udvaron, vannak hamutartók kihelyezve. Porral oltó készülékeket a ház mindkét konyhájában találnak. Füstérzékelő riasztása, vagy tűz esetén kötelesek haladéktalanul hívni a 112. segélyhívót, majd a gondnokot a +3620 5101992 számon. A gondatlanságból eredő tűzeset miatt keletkezett minden kárt köteles az okozója hiánytalanul megtéríteni. 

TOILETT: ételmaradékot, tampont, tisztasági betétet,  konyhai papírtörlőt, tojás héjat, nedves baba törlőkendőt-popsitörlőt, és pelenkát, illetve egyéb tárgyakat (gyerekjátékok) a wc -be beledobni tilos! Dugulás esetén 50.000 Ft dugulás elhárítási díjat számolunk fel! 

VISELKEDÉSI SZABÁLYOK: A ház "nyaraló -pihenő övezeti" besorolása miatt 23.00 h-09.00 h között az egész üdülő telepen szabadtéren -beleértve a ház udvarát, teraszait is, -hangoskodni, kiabálni, pingpongozni, és hangosan zenét hallgatni tilos! A vendégházban és annak udvarán az Önök személyes tárgyaiért,  kerékpárokért,  sporteszközökért, gumimatrac és egyéb eszközeikért, tárgyaikért, udvaron és az utcán parkoló autóik , valamint az Önök, háziállataik és gyermekei, testi épségéért nem vállalunk felelősséget. A Vendégházat és annak tartozékait, eszközeit saját akaratukból és saját felelősségükre veszik igénybe. A ház tartozékait, eszközeit, edényeit berendezési tárgyait, napozó ágyait, ágyneműit, takarókat, párnákat, evőeszközöket, és a törölközőket... a házból kivinni tilos! A ház udvarán biztonsági kamera működik, amely a bejáratokat figyeli.

KÁR OKOZÁS, LOPÁS: Minden - nem rendeltetésszerű használatból vagy szándékosan- okozott kárt a gondnoknak HALADÉKTALANUL jelezni kell, és az okozott kárt  azonnal  meg kell téríteni függetlenül a kauciótól.( pl: leszakított ágyrács, összekent fal, bútorok rongálódása, kirángatott konnektor, összetört -elveszett távirányító, "szennyezett" ágymatrac, megrongált dísztárgyak, fali képek, csillárok, napernyők, lámpák, szaniterek, ..stb) függetlenül attól hogy felnőtt, gyermek vagy háziállat okozta. A Ház bármely kulcsának, távirányítójának elvesztése esetén 25.000 Ft/db pótdíjat számolunk fel. A napozóágy pótlása : 20.000 Ft/db .Bármely TV Távirányító pótlása: 15.000 Ft. Minden lopás és szándékos károkozás rendőrségi feljelentést von maga után.

AMIT OTTHONRÓL HOZNIUK KELL: Konyharuhát vagy papírtölőt,  törölközőket, 30 és 60 literes szemetes zsákot, mosogató gép tablettát, folyékony mosószert és kávé kapszulát. 

AMIT NEM KELL : , mosogatószert , mosogató szivacsot és a folyékony szappant. Normál felhasználásra elegendő WC- papírt biztosítunk-de amennyiben ittlétük közben extra felhasználás miatt mégis elfogy, azt pótolni Önöknek kell.

KÉRÉSRE TÉRÍTÉSMENTESEN BIZTOSÍTUNK: vasalót és vasaló deszkát, esernyőt, varrókészletet , cipőápoló készletet, sólámpát, plussz takarót és párnát, plussz törölközőt.

ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK RENDELLENES MŰKÖDÉSE: Bármely elektromos készülék meghibásodásának, vagy rendellenes működésének  észlelése esetén azonnal szólni kell a gondnoknak (mosogatógép, mosógép, klíma ,villanybojler, kávéfőző, sütő, főzőlap, szag és páraelszívó, kiégett villanykörte...)

 MOSÓGÉP HASZNÁLATA: A mosógépbe CSAK FOLYÉKONY mosószert használjanak!

TÖRÖLKÖZŐK: Csak benti használatra, udvarra és a partra kivinni tilos!

-WIFI, TV, Kapukódok: A kódokat érkezéskor közöljük. A Wifi ingyenes és korlátlan, 106 csatorna áll rendelkezésre mindkét házrészben 1 db síkképernyős távirányítós tv készüléken. A folyamatos, hibátlan működéséért nem mi , hanem a Szolgáltató a felelős.

TÁVOZÁS: 9.00 h-ig. Szíveskedjenek a távozás reggelén a szennyes ágyneműt le huzatolni, és a törölközőkkel együtt a földre ledobni,  9.00 h-ig minden helyiségből kipakolni. 9.15 h- kor a házat a kulcsokkal együtt átvesszük. A házat takarító cég takarítja, és ipari ózonnal fertőtleníti szoros időbeosztás szerint. Későbbi távozásra nincs lehetőség. Ha érkezéskor kauciót fizettek -ha mindent rendben találtunk a takarítás után is-másnap hiánytalanul visszautaljuk azt. A fellelt károkat minden esetben fotózzuk, videózzuk, dokumentáljuk. Távozás után a házban, vagy az udvaron talált tárgyakat nem őrzünk meg. Ügyeljenek arra, hogy mindent pakoljanak el. Kijelentkezés után a zárt udvari parkolót is kérjük elhagyni.  

 ELŐFOGLALÁS/KEDVEZMÉNYEK/Akciók: Amennyiben jól érezték magukat és visszajönnének, abban az esetben jogosultak az előző évivel azonos  turnushéten jönni a következő nyáron, ha az 50% foglaló díját legkésőbb szeptember 30.- ig elutalják. A lehetőség kizárólag a nálunk minimum 7 éjszakát  eltöltött foglalásokra és azonos vendégekre vonatkozik. Amennyiben egybefüggően 14 éjszakát  foglalnak, 1 éjszaka ára a HÁZUNK AJÁNDÉKA : Ha szeptember 18-március 10 között   (a kiemelt időszakok kivételével )  csak hétköznapokra eső 4 éjszakára érkeznek, akkor csak 3 éjszaka szállásdíjat fizetnek,  a 4. éjszaka szállásdíját ajándékba adjuk. 

PROBLÉMA MEGOLDÁS: Tudomásul veszik, hogy a ház emeleti része magán terület. Elfogadják, hogy a ház felső szintjén a Gondnok él életvitel szerűen. Önöktől teljesen elkülönített  bejáraton közlekedik.  Az itt tartózkodás alatt felmerülő esetleges problémáikkal hozzá tudnak fordulni, minden nap 10-11:00 h között kizárólag telefonon: +36205101992 Tudomásul veszik, hogy -attól hogy a gondnok az ingatlanban él, -nem mindig , és nem folyamatosan tartózkodik házon belül,  ezért nem tud mindig az Önök rendelkezésre állni, de  ha jelzik igyekszik minden felmerülő problémát rövid időn belül megoldani.

A  Vendégházunkban érvényes házirendet a kulcs átvételével és a házirend aláírásával  elfogadták, és itt tartózkodásuk alatt magukra nézve kötelező érvényűnek veszik. A számlán szereplő "megrendelő" jelen házirendet foglalás előtt előzetesen megismerte, melyet érkezéskor  a Gondnok előtt aláírásával is elismer, Annak tartalmát  ismertette a vele együtt érkezőkkel. Azt mindannyian elfogadják, és a megrendelő szavatol azért, hogy a vele érkezők is betartják az abban foglaltakat.

Kellemes pihenést, felhőtlen nyaralást kíván:

A Boglári Vendégház Vezetősége