A Boglári Vendégház 

Házirendje 2023-ban:

Mint a Boglári Vendégház üzemeltetői igyekszünk  mindent megtenni annak érdekében , hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ennek érdekében kérjük az alábbi kéréseinket és a ház szabályait elfogadni és betartani szíveskedjenek.

Az ingatlan címe: Boglári Vendégház 8630 Balatonboglár , Radnóti M. u. 9. -Károly köz sarok. 

NTAK reg.száma: MA20001943

A ház üzemeltetőjének adatai a számlán megtalálhatóak. Érkezéskor,  ittlétük alatt -és távozáskor is a ház Gondnokával -Andreával  lesznek kapcsolatban.

ÉRKEZÉS: 13.00 h-15.00h  között.  15:00h utáni érkezést csak 3 nappal érkezés előtt történő előzetes egyeztetés esetén tudjuk megoldani! 13.00h előtti érkezésre, és 9.15 utáni távozásra 2023.06.01-08.31 közt nincs lehetőség .

Érkezés autóval a PLATÁN házrészbe: A  József A. utca felől hajtson be a Károly közbe . A Károly közben lassan haladjon előre addig, amig  a jobb oldalon meg nem látja a nagy toló kaput. 

Érkezés autóval a PART házrészbe: A Radnóti M. u. felől hajtson be a Károly közbe a sarkon lévő nagy toló kapuig. 

ADMINISZTRÁCIÓ: Személyi igazolvány vagy útlevél illetve lakcímkártya bemutatása nélkül senkit nem fogadhatunk.2021. 09.06. óta Kormányrendelet írja elő érkezéskor az okmányolvasó használatát, melyhez szükségesek ezek az okmányok! Gyermek vendégeinket is csak személyi igazolványuk, vagy útlevelük beolvasása után szállásolhatjuk el. Kutyával érkező vendégeinktől kérjük, hogy az eb oltási kiskönyvét hozzák magukkal, ennek hiányában nem fogadjuk az ebet. A csomagjaikat nem lehet a házba bejelentkezés előtt behozni, és kijelentkezés után sem tudjuk megőrizni azokat. 

REZSI KÖLTSÉGEK: A szállásdíj összege a házrészre fizetendő (létszámtól függetlenül )a maximális férőhelyszám erejéig, amely tartalmazz a hideg és a meleg víz költségét valamint a Platán házban napi 3kw, a Part házban napi 4kw nappali áram fogyasztását. Túlfogyasztást 130Ft/kw áron kell távozáskor kifizetni. A fűtés költsége a Part házban (fűtés szezonban 2022.11.1-2023.április 15között ) állandó 21 fokra beállítva benne van az árban. A fűtés egyénileg nem szabályozható! A Platán házban csak klímával és infra panellel lehet fűteni. Elektromos berendezéseink energiatakarékosak, a villanykörtéink ledesek.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK: Kifizetett foglalási az érkezés előtt 120 nappal mondható -le kizárólag írásban -díjmentesen, egyéb esetben a kifizetett összeg foglalónak minősül, így nem jár vissza sem részben -sem egészben. 2023.06.01-08.31. között  időpont módosításra nincs lehetőség. 120 napon belüli lemondás esetén a foglaló elvész, vagy lehetőségük van  maguk helyett másnak átadni/eladni a foglalást. Amennyiben a teljes szállásdíjat előre egy összegben fizették ,  de bármely okból nem tudnak eljönni és  ezt érkezés előtt minimum 14 nappal írásban!  jelezték  -a szabad helyek függvényében- a foglalás kezdő időpontjától számított 120 napon belül van lehetőségük a szállás igénybevételére ( az eredeti foglalás szerinti feltételekkel ) a szállásadó által kijelölt másik időpontban, viszont ez esetben nincs lehetőségük másik időpontot választani, azt minden esetben a szállásadó jelöli ki. A foglalást átadhatják/eladhatják, de ezt csak a szállásadóval történt írásbeli egyeztetés után tehetik meg, a szállásadó írásbeli jóváhagyása után. Amennyiben nem élnek egyik lehetőséggel sem, az a  befizetett összeg elvesztésével jár. Szép kártyás fizetést csak teljes áru foglalásnál fogadunk el, kedvezményes (egyedi ár) szállásdíj fizetése esetén nem. Kedvezményes áru (egyedi ár) foglalás esetén csak egy összegben előre fizetés esetén van lehetőség.

 BEJELENTKEZÉS: Érkezéskor  a Gondnok körbe vezeti Önöket a házban. Csak az adatok rendszerbe való felvitele, a mérőórák vendéggel közösen történő leolvasása, (esetenként kérhetünk kauciót is) kifizetése  után adjuk át a ház vagy házrész kulcsát, a kapuk, a kulcsszéf és wifi kódjait, valamint igény esetén a klíma távirányítóját a letét kifizetése után. Esetenként  érkezéskor (szúrópróba szerint) 40.000 Ft kauciót kérhetünk házrészenként, melyet készpénzben kell kifizetni. Kutyával érkezőktől minden esetben kauciót kérünk, a kaució összege: 30.000 Ft/házrész/itt tartózkodás. A kulcs átvétele előtt megtekintett állapotban veszik át az ingatlant, mellyel elfogadják azt. 

IDEGEN FORGALMI ADÓ(IFA): 550Ft/éj(csak a 18.életévet betöltötteknek kell fizetni) helyben érkezéskor.

INGYENES PARKOLÁS:  kapun belül házrészenként ingyenesen 1-1 személy autóval, a Part házrészben (csak kivételes esetben) 2db kisebb személyautóval lehetséges. Minden további autóval a parkolást közterületen kell megoldaniuk. Kis teherautóval, kisbusszal utánfutóval, lakóautóval és egyéb szerelvénnyel CSAK az utcán parkolhatnak. Minden kapunk elektromos és kód zárral működik, működésüket érkezéskor elmagyarázzuk, megmutatjuk. 

HIGIÉNIA:   A házat minden vendég érkezése előtt ipari ózonnal (  is ) fertőtleníttetjük az Önök biztonsága érdekében. A szálláshelyet takarító cég takarítja, amit a tulajdonos leellenőrizve, és tisztán ad át Önöknek. Ottlétük alatt maguknak  kell ügyelniük a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van a fürdőszobákban. Minden ágyneműnk magas hőmérsékleten mosott és vasalt. A párna és a paplan is allergia mentes. Alap esetben fejenként 1 lepedő+ 1db felhuzatolt párna és 1 db felhuzatolt nyári paplannal várjuk Önöket, de kérhetnek plussz párnát, és takarót, vagy pokrócot is. Foglalási időszakon belül ágynemű és törölköző csere 7 nap után van. Extrém takarítás a kaució elvesztésével és +30.000Ft tal  jár, vagy ha nem kértünk kauciót, akkor 30.000Ft.

 BIZTONSÁG: Mindkét apartmanban van szobaszéf, és füstérzékelő is. A szobaszéf egyénileg is kódolható, azonban hibás kódolás miatt a személyzet által történő kulcsos nyitás 1000Ft/alkalom. A Part apartman szénmonoxid érzékelővel is el van látva. Kérjük vigyázzanak a saját és gyermekeik testi épségére, minden elektromos berendezés, különösen a főzőlapok és a sütő használata közben. Ne engedjék a főzőlapok, kávégépek, távirányítók ,sütő, mosógép és mosogatógép, kapuk, kód zárak, kulcs széfek és kapunyitó motorok...stb  gombjait kiskorú gyermekeiknek nyomkodni, tekergetni. Ha elhagyják a házat, a KAPUKAT és az ajtókat MINDIG minden esetben zárják be az ablakokkal együtt. Ha az ablakot bukón hagyják, a redőnyt húzzák le  mert a váratlanul érkező viharok miatt beeshet az eső! Kérjük, hogy az elektromos berendezéseket  kapcsolják ki, a telefon és egyéb töltőket húzzák ki a konnektorból, és a napernyőket, napágyakat csukják össze. Napközben célszerű  a redőnyöket az erős napsütés miatt lehúzva tartani. A horgász stég saját tulajdonunk, használata saját felelősségre ingyenes. Az udvari bejáratokat biztonsági kamera figyeli, melyet a foglalással tudomásul vesznek.

HULLADÉK KEZELÉS: A házban található szemetesekbe minden esetbe tegyenek műanyag zsákot! Romlandó, bomló szemetet legyenek kedvesek ne tároljanak  a házban lévő konyhai kukákban, kérjük, hogy vigyék ki az udvaron kihelyezett hulladék gyűjtő fekete edényekbe. A Teraszon , udvaron szabadtéren soha ne hagyjanak kint élelmiszereket. Műanyag palackok gyűjtése: kihelyezett zsákos vagy a sárga hulladékgyűjtőbe. A műanyag flakonokat kérjük ÖSSZENYOMVA beledobni!. A kupakokat városunkban jótékony célra gyűjtik, kérjük ne dobják el azokat!  A konyhákban gyűjtőedények vannak kirakva erre a célra, ahonnan mi szívesen elvisszük a gyűjtőpontra. Kérjük, hogy vasárnap és csütörtök este 22:00h ig a szemetet a házból vigyék ki az udvaron található  kukákba. Az elszállítás reggelén(hétfő, péntek) az utcára a személyzet viszi ki a kukákat.

LÉGKONDICIONÁLÁS: Az apartmanokban lévő egyénileg szabályozható  légkondicionálók használata -igény szerint- vehető igénybe. Kérjük  érkezéskor jelezzék igényüket,  hogy  a teljes  foglalási időszakra 22.500 Ft letét fizetése után oda tudjuk adni a távirányítóját, és aktiválni tudjuk a működésüket.. Hét közben utólagosan  nincs rá  lehetőség. A klíma működését csak a letét kifizetése után aktiváljuk. Kérjük Önöket figyeljenek rá, hogy nyitott ablak/ajtó mellett ne üzemeltessék a klímát mert a berendezések érzékelővel ellátottak és letiltanak. Felhívjuk  figyelmüket, hogy a klíma FOLYAMATOS ésszerűtlen használata(nyitott ajtó- ablak, egész napos üzemeltetés 18 fokra állítva..stb) a napi 3-4kw áramfogyasztásba ritkán fér bele. Ezt vegyék figyelembe! A klíma leltét összege távozáskor visszajár a rezsiköltség elszámolása és kifizetése után.

FŰTÉS:A  gázkazános-radiátoros fűtés szezon a Part apartmanban november 1.-április 15.- ig tart, ezen időszakban  21 fokra felfűtött apartmanban várjuk Önöket. 21 C fok állandó hőmérsékletre beállított, egyedileg nem szabályozható központi fűtés van az apartmanban. A  fűtés költsége fűtésszezonban benne van az árban. A Part és a Platán  apartmanban a fűtés- a fűtés szezonon kívül,  klímával oldható meg.

VÉGTAKARÍTÁSI KÖLTSÉG: az 5 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén számoljuk fel , a díja : 8.000 Ft/ Platán házrész, 10.000Ft/Part házrész

TAKARÍTÁS: csak érkezés előtt 2 héttel előzetes egyeztetés után van lehetőség napi takarítás kérésére : 4.500Ft/alkalom. FIGYELEM! A  kaució elvesztésével jár ha hétközben, vagy távozásuk után extra takarítást kell végeznünk! Ennek a díja :30.000Ft+a kaució elvesztése.

KÉRÉSRE TÉRÍTÉS MENTESEN BIZTOSÍTUNK házrészenként:  Kapun belül  zárt parkolást 1 személyautóval, 1 ruhaszárító állványt, 1gyermek etetőszékeket, 1utazó gyerekágyakat, 1baba fürdető kádat, 1futóbiciklit. A Part házban grillezéshez minden eszközt , 1 db horgász stéget, korlátlan Wi-fi-t, 106 csatornát a Tv-n, kapszulás Tchibo , Dolce Gusto, Philips Senseo kávéfőzőgépet, Hajszárítót, Wc papírt, folyékony szappant, mosogató szivacsot, mosogatószert,  takarító eszközöket, érkezéskor tiszta ágyneműt, kéztörlő törölközőt, napozó ágyakat, igény esetén plussz párnát, takarót anatómiai relax párnát, só lámpát, varró és cipőtisztitó készletet, vasalót és vasalódeszkát, és esernyőt. A Platán házrészben 1db ping-pong asztalt (ütőket, hálót, labdát hozni kell)tudunk biztosítani.

                                   Rossz tapasztalataink miatt SZIGORÚAN VESSZÜK a következőket:

KUTYA: A Part házba kutyát nem fogadunk. A Platán házba  előre egyeztetve fogadunk kutyát! Ha nem a megbeszélt fajtájú, méretű, vagy darabszámú  kutyával érkeznek, vagy az oltási könyvet nem tudják bemutatni, nem fogadjuk a kutyát. 12 év alatti gyermek és/vagy  háziállat a házban, vagy az udvaron csak FOLYAMATOS!  felügyelet mellett tartózkodhat. A gyermek, és/vagy a háziállat kísérője felelősséggel tartozik a testi épségükért, és az általuk esetlegesen okozott kárért. Az apartmanban bezárt -felügyelet nélkül  hagyott kutya esetén "szobakennel " használata kötelező! Kérjük ,hogy otthonról hozzanak kutyájuknak etető -itató edényeket, és fekhelyet, folyamatosan felügyeljék , hogy  póráz nélkül ne jusson ki közterületre, vagy a másik házrészbe és gondoskodjanak róla ittlétük alatt egész nap (pl: friss víz).  Továbbá kérjük akadályozzák meg, hogy a vendégház udvarát és berendezéseit, bútorait tönkre tegye, és ürülékével szennyezze az udvart. Az ürüléket azonnal távolítsák el az udvarról, zacskózva dobják az udvari fekete kukába. A kutya edényeit TILOS a mosogató gépbe tenni! Figyeljenek rá, hogy a kutya ne zavarja ugatásával a szomszédokat, és ne veszélyeztesse senki testi épségét. A kutyát (kapun belül -az udvaron sem!!!) lehet felügyelet nélkül hagyni ! Kutyát a Platán házban a "Csíkos padlójú" hálószobába  bevinni tilos! Csak egészséges, veszettség ellen oltott kutyát fogadunk! Hozzák magukkal az ezeket igazoló okmányokat. A kutya kísérője anyagi felelősséggel tartozik a kutya  általuk esetlegesen okozott kárért. A kutya pótdíja :csak kint tartózkodó kutya :1500 Ft/éj/ kutya, kint és bent (is) tartózkodó kutya :2500Ft/éj/kutya +minden esetben 30.000 Ft kauciót kérünk/ melyet előre érkezéskor kérünk fizetni. A Platán apartman udvarának egy kis része műfüves, ezért kérjük a kutyásokat figyeljenek arra, hogy kutyaürülék és vizelet ne kerüljön a műfűre. Kérjük naponta többször vigye el sétálni a kinti kutyát is !

GYERMEK: A házba felügyelet nélkül bezárni gyereket TILOS! 14 év alatti gyermek  a házban, vagy az udvaron csak FOLYAMATOS! felügyelet mellett tartózkodhat. A gyermek kísérője anyagi felelősséggel tartozik az általa esetlegesen okozott kárért. A Part házban az emeletes ágy használata saját felelősségre történik.

-ÁGYAK, SZOBÁK, TERASZOK: Az ingatlanba mindig csak annyi vendéget fogadunk, ahány normál méretű, minőségi alvásra alkalmas fekvőhely (ágy) van. Nincs lehetőség otthonról hozott pótágyon, matracon, földön ,teraszon, udvaron -sátorban ..stb alvásra az adott szobába vagy apartmanba befogadható maximum létszám felett  plusz személyeknek. Minden nyílt láng használata az egész házban minden helyiségben szigorúan tilos( gyertya..stb) Kérjük ,hogy ne hagyjanak kint az udvaron , se a teraszon semmilyen élelmiszert!

Kérjük, hogy a PART ház zárt teraszán található ülőgarnitúrát éjszakai alvásra ne használják, és vizes fürdőruhával ne üljenek rá. A ház udvarán vagy bármely helyiségében CSAK a Nálunk nyilvántartásban felvett fizető vendégeink tartózkodhatnak. Látogatót, vendéget fogadni a kapun belül egyik házrészben SEM lehet. Ennek megszegése a kaució azonnali elvesztésével jár. Tudomásul veszik, hogy a Platán apartmanban max. létszám 5 fő+1 baba  . A  Part apartmanban max. létszám 6fő +1 gyerek +1 baba.  A francia ágyak nagyok, de 2 -és nem több személyesek! Az ágyrácsok nem bírják a  plussz terhelést, sem az azon való ugrálást. Kérjük rendeltetésüknek megfelelően használják Őket. Foglalás előtt tudomásuk volt a szobák és az ágyak kiosztásáról, melyet a foglalással együtt elfogadtak. Se bútorokat, se ágyakat ( kérésre sem! ) mozgatunk el a helyükről vagy helyezünk át másik szobába, Önök se tegyék! Tilos az ágy matracokat védő gumifüles ágyvédőt levenni! Ágy matrac sérülése(vizelet, étel,csokoládéfolt..stb) esetén 80. 000 Ft/matrac kártérítést kell fizetni.

UDVAR:A Part házrészhez tartozó kertünk parkosított jellegű,  azt időnként a Házigazda és a Gondnok gondozza, reggel és esténként locsolja. Felújításunk után a kertet újra kellett telepítenünk, ezért érjük ügyeljenek a frissen ültetett( még kicsi )növényeink épségére, kérjük ne tapossák, törjék le azokat. Kerti Sátor állításra Nálunk sehol nincs lehetőség. Otthonról hozott gyerek pancsoló medencét saját felelősségükre csak a Part házrész északi teraszán állíthatnak, mindenhol máshol tilos.  A  parkosított zöld füves udvart ilyennek szeretnénk megőrizni , elsősorban pihenésre, napozásra alkalmasan tartani. Labdázni, focizni, tollasozni és egyéb sporttevékenységet végezni a kertben tilos,  30m re van  játszótér,  és új kosárlabdapálya. A Pingpong asztalt csak a Platán házrész lakóinak tudjuk biztosítani. 1-1 db Gyermek futó biciklit előzetes kérés esetén díjmentesen mindkét házrészben tudunk biztosítani gyermek vendégeinknek. Kérjük ,hogy ne hagyjanak kint az udvaron semmilyen élelmiszert! Tilos az udvaron autót mosni, párakaput használni, és slaggal locsolni.

A Platán házrész udvara részbe műfüves, kérjük vigyázzanak rá, főleg ha kutyával érkeznek.

KONYHA: Otthonról hozott "kotyogós" kávéfőző használata szigorúan TILOS! Min2 házrészben van kapszulás kávéfőző! A használt sütő olajat, ételmaradékot  tilos a mosogatóba, WC- be, vagy bármely lefolyóba önteni, minden konyhában található egy piros edény étolaj gyűjtésére, szíveskedjenek ebbe , vagy egy műanyag flakonba gyűjteni. A főzőlapot használat után kérjük azonnal letakarítani, ne súrolják, karcolják éles tárgyakkal, se fém szivaccsal. Ne égessenek rá semmit. A Mosogatógépbe ne tegyenek kézi mosogatószert, CSAK mosogatógépbe való TABLETTÁT vagy GÉPI MOSOGATÓSZERT használjanak! Sütőt -főzőlapot és minden elektromos berendezést csak folyamatos felügyelet mellet használjanak.

GRILLEZÉS: CSAK a Part házrészben lehet grillezni és csak a kijelölt épített kő grillezőben ! Az érvényes és aktuális tűzvédelmi szabályok betartása mellett szélben, viharban az udvaron tüzet gyújtani szigorúan Tilos, grillezéskor a tüzet őrizetlenül hagyni, gyertyát, fáklyát a kertben égve hagyni szigorúan TILOS! Tüzet rakni csak az épített faszenes grillezőben lehet, bográcsozni fával szigorúan  tilos! A grillezőbe faszénen kívül más éghető anyagot tenni szigorúan tilos! Minden esetben győződjenek meg róla, hogy a parazsat is biztosan  eloltották , a gyertyákat, szúnyogriasztó spirálokat.. stb  eloltották e. Távozáskor a grillt kérjük tisztán, kipucolva átadni (ahogy érkezésükkor átvették). A Grillkertben található műfűre kérjük vigyázzanak. Kérjük ,hogy ne hagyjanak kint az udvaron semmilyen élelmiszert!A Part ház teraszán lévő kék hűtőszekrényt csak palackos italok hűtésére szabad használni!

ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK: Bármilyen otthonról hozott elektromos vagy gázüzemű berendezést,  (pl :ventilátor, mobil hűtődoboz, mobil klíma, elektromos páramentesítő vagy párásító, illóolaj párologtató..) vagy fűtő ( hősugárzó), főző berendezést (elektromos asztali kontakt grill, gázpalackos kemping főző , bográcsozó vagy grill)  használni a házban bel és kültéren is TILOS! Vízcsapra köthető párakaput, konnektorba dugható folyadékos illatosítót, folyadékos  szúnyogriasztót (mindenhol van szúnyogháló) használni TILOS! Tilos bármilyen hosszabbító, és elosztó használata, valamint tilos a házból az udvarra hosszabbítót kivezetni, mindkét apartmannál van a homlokzaton külső konnektor. . Elektromos autót tölteni TILOS. Bitcoin és egyéb kriptovaluta bányászatra alkalmas szervergépet használni tilos! 

DOHÁNYZÁS: TILOS a ház minden helyiségében cigarettázni, pipázni. gyertyát, füstölőt és egyéb nyílt lángot használni! Tilos a dohányzás beltéren mindenhol, beleértve a Part házrészhez tartozó zárt teraszt is. Ez a szabály vonatkozik az elektromos és IQOS cigarettákra is.  A dohányzás csak az udvaron -kültéren engedélyezett. A csikkeket kérjük NE DOBÁLJÁK el az udvaron, vannak hamutartók kihelyezve. Porral oltó készülékeket a ház mindkét konyhájában találnak. Füstérzékelő riasztása, vagy tűz esetén kötelesek haladéktalanul hívni a 112. segélyhívót, majd a gondnokot a +3620 5101992 számon. A gondatlanságból eredő tűzeset miatt keletkezett minden kárt köteles az okozója hiánytalanul megtéríteni. 

TOILETT: ételmaradékot, tampont, tisztasági betétet,  konyhai papírtörlőt, tojás héjat, nedves baba és egyéb törlőkendőket, nedves toilettpapírt-popsitörlőt, és pelenkát, illetve egyéb tárgyakat (gyerekjátékok) a wc -be dobni tilos! Dugulás esetén 80.000 Ft dugulás elhárítási díjat számolunk fel! 

VISELKEDÉSI SZABÁLYOK: A ház "nyaraló -pihenő övezeti" besorolása miatt 23.00 h-09.00 h között az egész üdülő telepen szabadtéren -beleértve a ház udvarát, teraszait is, -hangoskodni, kiabálni, pingpongozni, és hangosan zenét hallgatni tilos! A vendégházban és annak udvarán az Önök személyes tárgyaiért,  kerékpárokért,  sporteszközökért, gumimatrac és egyéb eszközeikért, tárgyaikért, udvaron és az utcán parkoló autóik , valamint az Önök, kutyájuk és gyermekeik, testi épségéért nem vállalunk felelősséget. A Vendégházat és annak tartozékait, eszközeit saját akaratukból és saját felelősségükre veszik igénybe. A ház tartozékait, eszközeit, edényeit berendezési tárgyait, napozó ágyait, ágyneműit, takarókat, párnákat, evőeszközöket, és a törölközőket... a házból kivinni tilos! 

KÁR OKOZÁS, LOPÁS: Minden - rendeltetés szerű és nem rendeltetésszerű használatból vagy szándékosan- okozott kárt a gondnoknak HALADÉKTALANUL jelezni kell, és az okozott kárt  azonnal  meg kell téríteni függetlenül a kauciótól.( pl: leszakított ágyrács, összekent fal, ablak/ajtó üveg törés, bútorok rongálódása, kirángatott konnektor, összetört/elveszett távirányító, "szennyezett" ágymatrac, megrongált dísztárgyak, fali képek, csillárok, napernyők, lámpák, szaniterek,napozóágyak..stb) függetlenül attól .hogy felnőtt, gyermek vagy háziállat okozta. Tányér, és/vagy pohár törést nem kell jelezni, és nem számít káreseménynek. A Ház bármely kulcsának, távirányítójának elvesztése esetén 25.000 Ft/db pótdíjat számolunk fel. A napozóágy pótlása : 20.000 Ft/db .Bármely TV Távirányító pótlása: 15.000 Ft. Minden lopás és szándékos károkozás rendőrségi feljelentést von maga után.

AMIT OTTHONRÓL HOZNIUK KELL: Konyharuhát vagy papírtölőt,  strand és egyéb törölközőket,  kicsi 40 literes szemetes zsákot, mosogató gép tablettát, folyékony mosószert és kávé kapszulát. 

AMIT NEM KELL HOZNI : folyékony kézi mosogatószert , mosogató szivacsot és a folyékony szappant. Normál felhasználásra elegendő WC- papírt biztosítunk-de amennyiben ittlétük közben extra felhasználás miatt mégis elfogy, azt Önöknek kell pótolni .

ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK RENDELLENES MŰKÖDÉSE: Bármely elektromos készülék meghibásodásának, vagy rendellenes működésének  észlelése esetén azonnal szólni kell a Gondnoknak (mosogatógép, mosógép, klíma ,villanybojler, kávéfőző, sütő, főzőlap, szag és páraelszívó, kiégett villanykörte...)

 MOSÓGÉP HASZNÁLATA: A mosógépbe CSAK FOLYÉKONY gépi mosószert használjanak!

TÖRÖLKÖZŐK: Csak benti használatra, udvarra és a partra kivinni tilos!

-WIFI, TV, Kapu és széf kódok: A kódokat érkezéskor közöljük. A Wifi ingyenes és korlátlan, 106 csatorna áll rendelkezésre mindkét házrészben 1 db síkképernyős távirányítós tv készüléken. A folyamatos, hibátlan működéséért nem mi , hanem a Szolgáltató a felelős.

TÁVOZÁS: 9.00 h-ig. Szíveskedjenek a távozás reggelén a szennyes ágyneműt le huzatolni, és a törölközőkkel együtt a földre ledobni,  az edényeket elmosogatva a helyükre rakva kérjük a házat és az udvart átvételkori állapotban átadni szíveskedjenek és 9.00 h-ig a hát minden helyiségből pakoljanak ki. 9.00-9.15 h- közt a házat  átvesszük, a mérőórát közösen leolvassuk. A házat 9.15-től takarító cég takarítja, és ipari ózonnal fertőtleníti szoros időbeosztás szerint, ezért későbbi távozásra nincs lehetőség. Ha érkezéskor kauciót fizettek -ha mindent rendben találtunk a takarítás után is-másnap hiánytalanul vissza utaljuk azt. Az esetlegesen takarításkor fellelt károkat minden esetben fotózzuk, videózzuk, dokumentáljuk. Távozás után a házban, vagy az udvaron talált tárgyakat nem őrzünk meg. Ügyeljenek arra, hogy mindent pakoljanak el. Kijelentkezés után a zárt udvari parkolót is el kell hagyni.  

 KEDVEZMÉNYEK: Bármely időszakban 14 éjszaka foglalása esetén 13 éjszakát fizet, egyet ajándékba kap.

PROBLÉMA MEGOLDÁS: Tudomásul veszik, hogy a ház emeleti része magán terület. Elfogadják, hogy a ház felső szintjén a Gondnok (Andrea) él életvitel szerűen, Önöktől teljesen elkülönített  bejáraton közlekedik, Önökkel nem érintkezik.  Az itt tartózkodás alatt felmerülő esetleges problémáikkal hozzá tudnak fordulni,  telefonon: +36205101992 .Tudomásul veszik, hogy -attól hogy a gondnok az ingatlan emeletén  él, - nem  tartózkodik folyamatosan házon belül,  ezért nem tud mindig azonnal az Önök rendelkezésre állni, de  ha jelzik -igyekszik minden felmerülő problémát rövid időn belül megoldani.

A  Vendégházunkban érvényes házirendet foglaláskor emailben megkapták, a foglaló átutalásával elfogadták, a  kulcs átvételével itt tartózkodásuk alatt magukra nézve kötelező érvényűnek veszik. Az anyagi  felelősséget minden esetben a számlán szereplő "megrendelő" vállalja.

Kellemes pihenést, felhőtlen nyaralást kíván:

A Boglári Vendégház Vezetősége