A Platán Ház  

Házirendje 2024-ben:

Mint üzemeltetők  igyekszünk  mindent megtenni annak érdekében , hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ennek érdekében kérjük az alábbi kéréseinket és a ház szabályait elfogadni és betartani szíveskedjenek.

Az ingatlan címe: 8630 Balatonboglár , Radnóti M. u.9. 

NTAK reg.száma: MA20001943

A ház üzemeltetőjének adatai a számlán megtalálhatóak. Érkezéskor,  ittlétük alatt -és távozáskor is a ház Gondnokával -Andreával  lesznek kapcsolatban.

ÉRKEZÉS (Check in): 13.00 h-14.00h  között.  Kérjük minden esetben telefonáljon ha megérkeztek.

14:00h utáni érkezést csak 3 nappal érkezés előtt történő előzetes egyeztetés esetén tudjuk megoldani! 13.00h előtti érkezésre, és 9.15 utáni távozásra 2023.06.01-08.31 közt nincs lehetőség .

Érkezés autóval a PLATÁN házrészbe: A  József A. utca felől hajtson be a Károly közbe . A Károly közben lassan haladjon előre addig, amig  a jobb oldalon meg nem látja a nagy toló kaput. Udvarban parkolásra 1 személy autóval ingyenesen van lehetőség, további autóval csak az utcán közterületen  lehet parkolni.

ADMINISZTRÁCIÓ: Személyi igazolvány vagy útlevél illetve lakcímkártya bemutatása nélkül senkit nem fogadhatunk.  2021. 09.06. óta Kormányrendelet írja elő érkezéskor az okmányolvasó használatát, melyhez szükségesek ezek az okmányok! Gyermek vendégeinket is csak személyi igazolványuk, vagy útlevelük beolvasása után szállásolhatjuk el. Kutyával érkező vendégeinktől kérjük, hogy az eb oltási kiskönyvét hozzák magukkal, ennek hiányában nem fogadjuk az ebet. A csomagjaikat nem lehet a házba bejelentkezés előtt behozni, és kijelentkezés után sem tudjuk megőrizni azokat. 

SZÁLLÁSDÍJ ÉS REZSI és EGYÉB KÖLTSÉGEK:  Fizetés: számla ellenében átutalással, vagy készpénzzel , vagy szépkártyával lehetséges. A szállásdíj tartalmazza a hideg és a meleg víz költségét, a Platán házban napi 3kw nappali áram fogyasztását. Az esetleges túlfogyasztást 130Ft/ kw áron kell távozáskor kifizetni. Idegenforgalmi adó 550Ft/18évet betöltött személy. Kutya pótdíj:3000Ft/éj/kutya +minden esetben 30.000 Ft kauciót kérünk/ melyet előre érkezéskor kérünk fizetni. A fűtés és a hűtés is  egyénileg  szabályozható.A Platán házban klímával és infra panellel is lehet fűteni, klímával hűteni.Elektromos berendezéseink energia takarékosak, a villanykörtéink ledesek.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK: Kifizetett  szállásdíj az érkezés előtt 120 nappal mondható le díjmentesen, de  -kizárólag írásban -, egyéb esetben a kifizetett összeg kötbérnek minősül, így nem jár vissza sem részben -sem egészben.A lemondás adminisztrációs költsége 10.000Ft/foglalás. 2023.06.01-08.31. között  időpont módosításra nincs lehetőség. 120 napon belüli lemondás esetén a foglaló elvész, vagy lehetőségük van maguk helyett másnak átadni/eladni a foglalást. Amennyiben  teljes összegű szállásdíjat előre egy összegben fizették ,  de bármely okból nem tudnak eljönni és  ezt érkezés előtt minimum 30 nappal írásban!  jelezték . A foglalást átadhatják/eladhatják, de ezt csak a szállásadóval történt írásbeli egyeztetés után tehetik meg, a szállásadó írásbeli jóváhagyása után. Amennyiben nem élnek egyik lehetőséggel sem, az a befizetett teljes összeg elvesztésével jár. Szép kártyás fizetést CSAK TELJES ÁRÚ előre, egyösszegben kifizetett foglalásnál fogadunk el, kedvezményes (egyedi áras, last minute, 13+1 akció..stb) szállásdíj fizetése esetén nem. Szépkártyás fizetés esetén lemondást, módosítást nem fogadunk el.Kedvezményes áru (egyedi áras) foglalás esetén csak az egy összegben történő előre utalást, vagy a készpénzes fizetést fogadjuk el. Csak magán személy nevére van módunk számlát kiállítani! 

 BEJELENTKEZÉS: Érkezéskor  a Gondnok körbe vezeti Önöket a házban. Csak az adatok rendszerbe való felvitele, a mérőórák vendéggel közösen történő leolvasása után adjuk át a ház vagy házrész kulcsát, a kapuk, a kulcsszéf és wifi kódjait, valamint igény esetén a klíma távirányítóját a letét kifizetése után. Esetenként érkezéskor (szúrópróba szerint) 40.000 Ft kauciót kérhetünk, melyet készpénzben kell kifizetni. Kutyával érkezőktől MINDEN ESETBEN  kauciót kérünk, a kaució összege: 30.000 Ft/itt tartózkodás.

IDEGEN FORGALMI ADÓ(IFA): 550Ft/éj/fő (csak a 18.életévet betöltötteknek kell fizetni) helyben érkezéskor kell készpénzben kifizetni.

INGYENES PARKOLÁS:  kapun belül  ingyenesen 1 db személy autóval. Minden további autóval a parkolást közterületen kell megoldaniuk. Kis teherautóval, nagyobb méretű terepjárókkal, SUV -vel, kisbusszal, utánfutóval, lakóautóval és egyéb szerelvénnyel CSAK az utcán parkolhatnak. Ezt kérjük foglaláskor figyelembe venni, ebből nem szeretnénk vitát.Minden kapunk elektromos és kód zárral működik, működésüket érkezéskor elmagyarázzuk, megmutatjuk. 

HIGIÉNIA:   A házat minden vendég érkezése előtt ipari ózonnal (  is ) fertőtleníttetjük az Önök biztonsága érdekében. A szálláshelyet takarító cég takarítja, amit a tulajdonos leellenőrizve, és tisztán ad át Önöknek. Ottlétük alatt maguknak  kell ügyelniük a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van a fürdőszobákban. Minden ágyneműnk magas hőmérsékleten mosott és vasalt. A párna és a paplan is allergia mentes. Alap esetben fejenként 1 lepedő+ 1db nagy és 1db kispárna és 1 db nyári paplannal várjuk Önöket, de kérhetnek  plussz takarót, vagy pokrócot is. Foglalási időszakon belül ágynemű és törölköző csere 7 nap után van. 

 BIZTONSÁG: Az apartmanban van szobaszéf, és füstérzékelő is. A szobaszéf egyénileg is kódolható, azonban hibás kódolás miatt a személyzet által történő kulcsos nyitás 1000Ft/alkalom. Kérjük vigyázzanak a saját és gyermekeik testi épségére, minden elektromos berendezés, különösen a főzőlapok és a sütő használata közben. Ne engedjék a főzőlapok, kávégépek, távirányítók ,sütő, mosógép és mosogatógép, kapuk, kódzárak, kulcs széfek és kapunyitó motorok...stb  gombjait kiskorú gyermekeiknek nyomkodni, tekergetni. Ha elhagyják a házat, a KAPUKAT és az ajtókat MINDIG minden esetben zárják be az ablakokkal együtt. Ha az ablakot bukón hagyják, a redőnyt húzzák le  mert a váratlanul érkező viharok miatt beeshet az eső! Kérjük, hogy az elektromos berendezéseket  kapcsolják ki, a telefon és egyéb töltőket húzzák ki a konnektorból. Napközben célszerű  a redőnyöket az erős napsütés miatt lehúzva tartani. A horgász stég saját tulajdonunk, használata saját felelősségre ingyenes. Az udvari bejáratokat biztonsági kamera figyeli, melyet a foglalással tudomásul vesznek.

HULLADÉK KEZELÉS: A házban található szemetesekbe minden esetbe tegyenek műanyag zsákot! Romlandó, bomló szemetet legyenek kedvesek ne tároljanak  a házban lévő konyhai kukákban, kérjük, hogy vigyék ki az udvaron kihelyezett hulladék gyűjtő fekete edényekbe. A Teraszon , udvaron szabadtéren soha ne hagyjanak kint élelmiszereket. Műanyag palackok gyűjtése: kihelyezett zsákos hulladékgyűjtőbe. A műanyag flakonokat kérjük ÖSSZENYOMVA beledobni!. Kérjük, hogy vasárnap és csütörtök este 22:00h ig a szemetet a házban lévő kukákból vigyék ki az udvaron található  kukákba. Az elszállítás reggelén (hétfő, péntek) az utcára a személyzet viszi ki  az udvarról az utcára kukákat. 

LÉGKONDICIONÁLÁS: Az apartmanban lévő egyénileg szabályozható  légkondicionálók használata -igény szerint- vehető igénybe. Kérjük  érkezéskor jelezzék igényüket,  hogy  a teljes  foglalási időszakra 22.500 Ft letét fizetése után oda tudjuk adni a távirányítóját, és aktiválni tudjuk a működésüket. Hét közben utólagosan  nincs rá  lehetőség. A klíma működését csak a letét kifizetése után aktiváljuk. Kérjük Önöket figyeljenek rá, hogy nyitott ablak/ajtó mellett ne üzemeltessék a klímát mert a berendezések érzékelővel ellátottak és letiltanak. Felhívjuk  figyelmüket, hogy a klíma FOLYAMATOS ésszerűtlen használata (nyitott ajtó- ablak, egész napos üzemeltetés 18 fokra állítva..stb) a napi 3kw áramfogyasztásba ritkán fér bele. Ezt vegyék figyelembe! A klíma leltét összege távozáskor visszajár a rezsiköltség elszámolása és kifizetése után.

FŰTÉS-HŰTÉS: A Platán házban a fűtés költségét 3kw/nap erejéig tartalmazza az ár, a keletkező túlfogyasztást 130Ft/kw áron távozáskor fizetni kell. Infra panel és klíma gondoskodik az önöknek megfelelő hőmérsékletről egész évben.

VÉGTAKARÍTÁSI KÖLTSÉG: csak az 5 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén számoljuk fel , a díja : 12.000 Ft/tartózkodás

NAPI TAKARÍTÁS: csak érkezés előtt 2 héttel előzetes egyeztetés után van lehetőség napi takarítás kérésére. Ára: 5.500Ft/óra.FIGYELEM! A  kaució elvesztésével , és plussz a takarítási díj megfizetésével jár ha extra takarítást kell végeznünk! 

KÉRÉSRE TÉRÍTÉS MENTESEN BIZTOSÍTUNK :  Kapun belül  zárt parkolást 1 személyautóval, 1 ruhaszárító állványt, 1gyermek etetőszékeket, 1utazó gyerekágyakat, 1baba fürdető kádat, korlátlan Wi-fi-t, 106 csatornát a Tv-n, 1db VÁLASZTHATÓ kapszulás kávéfőzőt (Tchibo vagy Dolce Gusto ), Hajszárítót, Wc papírt, folyékony szappant, mosogató szivacsot, mosogatószert,  takarító eszközöket, érkezéskor tiszta ágyneműt, kéztörlő törölközőt, napozó ágyakat, igény esetén plussz párnát, takarót anatómiai relax párnát, só lámpát, varró és cipőtisztitó készletet, vasalót és vasalódeszkát, és esernyőt, valamint gyermekzárat a konnektorokba.

                                   Rossz tapasztalataink miatt SZIGORÚAN VESSZÜK a következőket:

KUTYA: Csak előre egyeztetés után  fogadunk  kutyát! Ha nem a megbeszélt fajtájú, méretű, vagy darabszámú  kutyával érkeznek, vagy az oltási könyvet nem tudják bemutatni, nem fogadjuk a kutyát. A kauciót és a pótdíjat  érkezéskor kell fizetni.A kutya az  udvaron is csak FOLYAMATOS!  Felnőtt felügyelete mellett tartózkodhat. A háziállat kísérője tartozik felelősséggel  az eb  testi épségéért. A házban a szobába  időszakosan  bezárt -felügyelet nélkül  hagyott kutya esetén "szobakennel " használata kötelező.Kérjük ,hogy otthonról hozzanak kutyájuknak etető -itató edényeket, és fekhelyet, folyamatosan felügyeljék , hogy  póráz nélkül ne jusson ki közterületre vagy a szomszédba, esetleg a másik házrészbe. Bár kerítéseink kutyabiztosak- a kutyák sokszor leleményesek. Továbbá kérjük akadályozzák meg, hogy a vendégház udvarát és berendezéseit, bútorait tönkre tegye, és ürülékével szennyezze az udvart. Az ürüléket azonnal távolítsák el az udvarról, zacskózva dobják az udvari fekete kukába. A kutya edényeit TILOS a mosogató gépbe tenni, és romlandó eledellel teli edényt az udvaron hagyni.! Figyeljenek rá, hogy a kutya ne zavarja ugatásával a szomszédokat. A kutyát (kapun belül -az udvaron sem!!!) lehet felügyelet nélkül hagyni ! A  "Csíkos padlójú" hálószobába  bevinni tilos! A szobákba, ágyakba vinni, fotelokra felengedni tilos! Amennyiben a házban egyedül hagyják a kutyát, kötelező szobakennelne zárni.Csak egészséges, veszettség ellen oltott kutyát fogadunk! Hozzák magukkal az ezeket igazoló okmányokat. A kutya kísérője anyagi felelősséggel tartozik a kutya  által esetlegesen okozott kárért. Az udvar egy kis része műfüves!Kérjük erre fokozottan vigyázni!Kérjük, hogy  naponta többször vigye el sétálni a kinti tartott kutyát is, hogy lehetősége legyen a dolgát elvégezni! Kutya pótdíja: 3000Ft/éj

GYERMEK: A házban és annak udvarán  14 év alatti gyereket , és kutyát felnőtt felügyelete nélkül hagyni TILOS! 

-ÁGYAK, SZOBÁK, TERASZOK: Az ingatlanba mindig csak annyi vendéget fogadunk, ahány normál méretű, minőségi alvásra alkalmas fekvőhely (ágy) van. Nincs lehetőség otthonról hozott pótágyon, matracon, földön ,teraszon, udvaron -sátorban ..stb alvásra az adott szobába vagy apartmanba befogadható maximum létszám felett  plusz személyeknek. A francia ágyak 180x200 tehát nagy méretűek, de 2 -és nem több személyesek! Az ágyrácsok nem bírják a  plussz terhelést, sem az azon való ugrálást. Kérjük rendeltetésüknek megfelelően használják Őket. Foglalás előtt tudomásuk volt a szobák és az ágyak kiosztásáról, melyet a foglalással együtt elfogadtak. Se bútorokat, se ágyakat ( kérésre sem! ) mozgatunk el a helyükről vagy helyezünk át másik szobába, kérjük ezt Önök se tegyék! Tilos az ágy matracokat védő gumifüles ágyvédőt levenni! Ágy matrac sérülése(vizelet, étel,csokoládéfolt..stb) esetén 80. 000 Ft/matrac kártérítést kell fizetni. Tilos dohányozni a szobákban!Minden nyílt láng használata az egész házban minden helyiségben szigorúan tilos( gyertya..stb) Kérjük ,hogy ne hagyjanak kint az udvaron , se a teraszon semmilyen élelmiszert!A Horgászokat kérjük, hogy az etető anyagot zárt edénybe téve tárolják az udvaron!

VENDÉG:A ház udvarán vagy bármely helyiségében CSAK a Nálunk nyilvántartásban felvett FIZETŐ vendégeink tartózkodhatnak. Látogatót, vendéget fogadni a kapun belül nem megengedett, ezt szigorúan vesszük! Ennek megszegése a kaució azonnali elvesztésével jár. Tudomásul veszik, hogy a Platán apartmanban max. létszám 5 fő, Ha csak az ORANGE hálószobával foglalták a házrészt, a maximum létszám 2 fő.

UDVAR: A Házigazda és a Gondnok reggel és/vagy  este locsolja a növényeket. Kerti Sátor állítása tilos. Tilos az udvaron autót mosni, párakaput használni, bográcsozni, faszenes grillt használni.

A KÖZELBEN: 30m re van egy új  játszótér és egy új kosárlabdapálya,  a parton több homokozó. 1db Gyermek futó biciklit előzetes kérés esetén díjmentesen  tudunk biztosítani gyermek vendégeinknek.  

KONYHA: Otthonról hozott "kotyogós" kávéfőző használata szigorúan TILOS! A használt sütő olajat, ételmaradékot  tilos a mosogatóba, WC- be, vagy bármely lefolyóba önteni, minden konyhában található egy piros edény étolaj gyűjtésére, szíveskedjenek ebbe , vagy egy műanyag flakonba gyűjteni. A főzőlapot használat után kérjük azonnal letakarítani, ne súrolják, karcolják éles tárgyakkal, se fém szivaccsal.  A főzőlapot és minden elektromos berendezést csak folyamatos felügyelet használják.

ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK: Bármilyen otthonról hozott elektromos vagy gázüzemű berendezést,  (pl :ventilátor, mobil hűtődoboz, mobil klíma, elektromos páramentesítő vagy párásító, illóolaj párologtató..) vagy fűtő ( hősugárzó), főző berendezést (gázpalackos kemping főzőt , faszenes bográcsozót vagy faszenes és /vagy gázpalackos grillt)  használni a házban bel és kültéren is TILOS, konnektorba dugható folyadékos illatosítót, folyadékos  szúnyogriasztót (mindenhol van szúnyogháló) használni TILOS! Tilos bármilyen hosszabbító, és elosztó használata, valamint tilos a házból az udvarra hosszabbítót kivezetni, van a homlokzaton külső konnektor. . Elektromos autót, rollert  tölteni TILOS. Bitcoin és egyéb kripto valuta bányászatra alkalmas szervergépet használni tilos! 

DOHÁNYZÁS: TILOS a ház minden helyiségében cigarettázni, pipázni. gyertyát, füstölőt és egyéb nyílt lángot használni! Tilos a dohányzás beltéren mindenhol.Ez a szabály vonatkozik az elektromos és IQOS cigarettákra is.  A dohányzás csak az udvaron -kültéren engedélyezett. A csikkeket kérjük NE DOBÁLJÁK el az udvaron, vannak hamutartók kihelyezve. Porral oltó készülékeket a ház mindkét konyhájában találnak. Füstérzékelő riasztása, vagy tűz esetén kötelesek haladéktalanul hívni a 112. segélyhívót, majd a gondnokot a +3620 5101992 számon. A gondatlanságból eredő tűzeset miatt keletkezett minden kárt köteles az okozója hiánytalanul megtéríteni. 

TOILETT: ételmaradékot, tampont, tisztasági betétet,  konyhai papírtörlőt, tojás héjat, nedves baba és egyéb törlőkendőket, nedves toilettpapírt-popsitörlőt, és pelenkát, illetve egyéb tárgyakat (gyerekjátékok) a wc -be dobni tilos! Dugulás esetén 80.000 Ft dugulás elhárítási díjat számolunk fel! 

VISELKEDÉSI SZABÁLYOK: A ház "nyaraló -pihenő övezeti" besorolása miatt 23.00 h-09.00 h között az egész üdülő telepen szabadtéren -beleértve a ház udvarát, teraszait is, -hangoskodni, kiabálni, pingpongozni, és hangosan zenét hallgatni tilos! (Ez persze nem azt jelenti hogy  le kell feküdni aludni 20:00h kor.) A vendégházban és annak udvarán az Önök személyes tárgyaiért,  kerékpárokért,  sporteszközökért, gumimatrac és egyéb eszközeikért, tárgyaikért, udvaron és az utcán parkoló autóik , valamint az Önök, kutyájuk és gyermekeik, testi épségéért nem vállalunk felelősséget. A Vendégházat és annak tartozékait, eszközeit saját akaratukból és saját felelősségükre veszik igénybe. A ház tartozékait, eszközeit, edényeit berendezési tárgyait, napozó ágyait, ágyneműit, takarókat, párnákat, evőeszközöket, és a törölközőket... a házból kivinni tilos! 

KÁR OKOZÁS, LOPÁS: Minden - rendeltetés szerű és nem rendeltetésszerű használatból vagy szándékosan- okozott kárt a gondnoknak HALADÉKTALANUL jelezni kell, és az okozott kárt  azonnal  meg kell téríteni függetlenül a kauciótól.( pl: leszakított ágyrács, összekent fal, ablak/ajtó üveg törés, bútorok rongálódása, kirángatott konnektor, összetört/elveszett távirányító, "szennyezett" ágymatrac, megrongált dísztárgyak, fali képek, csillárok, napernyők, lámpák, szaniterek,napozóágyak..stb) függetlenül attól .hogy felnőtt, gyermek vagy háziállat okozta. 1-2 db Tányér, és/vagy pohár törést nem kell jelezni, és nem számít káreseménynek. A Ház bármely kulcsának elvesztése esetén 25.000 Ft/zár pótdíjat számolunk fel.  Bármely TV Távirányító pótlása: 15.000 Ft. Minden lopás és szándékos károkozás rendőrségi feljelentést von maga után.

AMIT OTTHONRÓL HOZNIUK KELL: Konyharuhát vagy papírtölőt,  strand és egyéb törölközőket,  kicsi 40 literes szemetes zsákot, mosogató gép tablettát, mosógépbe folyékony mosószert

AMIT NEM KELL HOZNI : folyékony kézi mosogatószert , mosogató szivacsot és a folyékony szappant. Normál felhasználásra elegendő WC- papírt biztosítunk.

ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK RENDELLENES MŰKÖDÉSE: Bármely elektromos készülék meghibásodásának, vagy rendellenes működésének  észlelése esetén azonnal szólni kell a Gondnoknak (mosogatógép, mosógép, klíma ,villanybojler, kávéfőző, sütő, főzőlap, szag és páraelszívó, füstjelző, kiégett villanykörte...)

 MOSÓGÉP HASZNÁLATA: A mosógépbe CSAK FOLYÉKONY gépi mosószert és öblítőt használjanak!

MOSOGATÓGÉP: Csak mosogatógépbe való tablettát , vagy folyékony GÉPI mosogatószert használjanak!

TÖRÖLKÖZŐ, FÜRDŐLEPEDŐ:  CSAK benti használatra, udvarra és a partra kivinni tilos!

-WIFI, TV, Kapu és széf kódok: A kódokat érkezéskor közöljük. A Wifi ingyenes és korlátlan, 106 csatorna áll rendelkezésre 1 db síkképernyős távirányítós tv készüléken. A folyamatos, hibátlan működéséért a Szolgáltató a felelős.Hálózati hiba, egyéb műszaki hiba nem róható fel a szállásadónak.

TÁVOZÁS(CHECK OUT): 9.00 h-ig szíveskedjenek a távozás reggelén a szennyes ágyneműt le huzatolni, és a törölközőkkel együtt a földre ledobni,  az edényeket elmosogatva a helyükre rakva, hűtőszekrényeket kipakolva kérjük a házat és az udvart átvételkori állapotban átadni szíveskedjenek. 9.00 h-ig a ház minden helyiségből pakoljanak ki. 9.00-9.15 h- közt a házat  átvesszük, a mérőórát közösen leolvassuk, és rendezzük az anyagiakat. A házat 9.15-től takarító cég takarítja, és ipari ózonnal fertőtleníti szoros időbeosztás szerint, ezért későbbi távozásra nincs lehetőség. Ha érkezéskor kauciót fizettek -ha mindent rendben és hiánytalanul találtunk a takarítás után is-másnap hiánytalanul vissza utaljuk azt. Az esetlegesen takarításkor fellelt károkat minden esetben fotózzuk, videózzuk, dokumentáljuk. Távozás után a házban, vagy az udvaron talált tárgyakat nem őrzünk meg, ezért ügyeljenek arra, hogy mindent pakoljanak el. Kijelentkezéssel egyidejűleg a zárt udvari parkolót is el kell hagyniuk.  

 KEDVEZMÉNYEK: Bármely időszakban 21 éjszaka foglalása esetén 20 éjszakát fizet, egyet ajándékba kap.

PROBLÉMA MEGOLDÁS: Tudomásul veszik, hogy a ház emeleti része magán terület. Elfogadják, hogy a ház felső szintjén időnként a Gondnok tartózkodik, Önöktől teljesen elkülönített  bejáraton közlekedik, Önökkel nem érintkezik.  Az itt tartózkodás alatt felmerülő esetleges problémáikkal hozzá tudnak fordulni telefonon: +36205101992 Tudomásul veszik,hogy a gondnok  nem  tartózkodik folyamatosan házon belül,  ezért nem tud mindig azonnal az Önök rendelkezésre állni, de  ha jelzik -igyekszik minden felmerülő problémát rövid időn belül megoldani.

A  Vendégházunk Platán apartmanjában érvényes házirendet foglaláskor emailben megkapták, a foglaló átutalásával elfogadták azt, a  kulcs átvételével itt tartózkodásuk alatt magukra nézve kötelező érvényűnek veszik. Az anyagi  felelősséget minden esetben a számlán szereplő "megrendelő" vállalja.

Kellemes pihenést, felhőtlen nyaralást kíván:

A  Vezetőség