SAMU ANDREA  &                

    WAJANDT BARNABÁS


Samu Andrea ezüstkoszorús és életműdíjas fodrászmester vagyok, a "Samu Andrea Szalonja" fodrász szalon,  a www.samuandrea.hu webshop és a samuandrea brand tulajdonosa. Munkám során igyekeztem mindig a legmagasabb színvonalat,  a termékek és eszközök terén a jó minőséget képviselni. Sok éves tapasztalatom után 2016-ban  úgy döntöttem , létrehozok egy olyan  professzionális minőségi termékeket árusító webáruházat, ahol az általam ismert, és kipróbált termékeket lehet megvásárolni. 

Munkám során gyakran tapasztaltam, hogy a vendégek áruházláncokban és drogériákban sok ezer forintot elköltve sem találták meg a fejbőrük és a hajuk számukra megfelelő termékeket. Szalonomban évek óta személyesen ingyenes haj és fejbőr kezelési tanácsokkal segítem a vendégeimet és a tanácsot kérő embereket, kollégákat.

Az elmúlt 27 év során sok kollégát, tanulót segítettem, inspiráltam tudásommal mind a gyakorlatban, mind az anyagok és a minőségi eszközök tekintetében. Egyetlen gyermekemmel  -Wajandt Barnabással, (hatszoros Európa Kupa győztes férfi fodrász , a Subrina nemzetközi oktató fodrásza , és ezüstkoszorús fodrászmester)- nap-mint nap azon dolgozunk, hogy széppé varázsoljuk a hozzánk ellátogató vendégek haját, és megfelelő hajápolási tanácsokkal lássuk el Őket az otthoni hajápolás terén is, segítsük a kollégákat és a vásárlóinkat, akiknek zömével személyes kapcsolatban vagyunk. Szívesen segítünk!

Minket mindig  fel lehet hívni !   :-)

Van egy másik dolog is amiről talán kevesebben tudnak: 

Én a legklasszabb helyen élek a Balaton partján (Balatonbogláron ).A  fiam és a fodrászat mellett van egy másik "nagy szerelmem" is.-A Balaton. Családunk vízparti Vendégházában szálláskiadással is foglalkozom. Sok fodrász kollégát láttunk már vendégül családjával , de volt Nálunk már fodrász osztály találkozó is. Forgalmazó cégek is tartottak már csapatépítő tréninet itt, és több fodrász szalon tulajdonosa is hozta már el hozzánk kis csapatát egy hosszú hétvégére kicsit feltöltődni. A Boglári Vendégház menü pontban mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban, és keress nyugodtan ha kiruccannál egy kicsit...A Boglári Vendégházban személyesen is szeretettel várlak!

Linkek Rólunk:

https://tavitv.hu/2018/08/03/onzetlen-segitsegnyujtas-a-fodraszszalonbol-video/

https://kanizsatv.hu/hirek/2413-egy-bajnok-bemutatoja

https://marcali.hu/index.php/elet-a-varosban/marcali-naplo/marcali-naplo-cikkek/marcali-naplo-2021-03-szam/hogy-is-volt-samu-andrea-ezustkoszorus-fodraszmester

https://www.youtube.com/watch?v=NPDZuHZ6HzQ

https://tavitv.hu/2018/11/20/ezust-fokozat-a-mesternek-peldaerteku-szakma-iranti-alazat-es-tenni-akaras/

https://www.muvhaz-marcali.hu/index.php/korzo-cafe/360-hajvagas-oktatas


LEGYÉL TE AZ ELSŐ, AKI ÉRTESÜL AZ ÚJDONSÁGOKRÓL!