SAMU ANDREA                  

    WAJANDT BARNABÁS


Samu Andrea ezüstkoszorús fodrászmester vagyok, a "Samu Andrea Szalonja" a www.samuandrea.hu webshop és a brand tulajdonosa. Munkám során igyekeztem mindig a legmagasabb színvonalat,  a termékek terén a minőséget képviselni. Sok éves tapasztalatom után úgy döntöttem , létrehozok egy olyan  professzionális minőségi termékeket árusító webáruházat, ahol az általam ismert,és kipróbált termékeket lehet megvásárolni. 

Munkám során gyakran tapasztaltam, hogy a vendégek áruházláncokban és drogériákban sok ezer forintot elköltve sem találták meg a fejbőrük és a hajuk számukra megfelelő termékeket. Szalonomban évek óta személyesen ingyenes haj és fejbőr kezelési tanácsokkal segítem a vendégeimet és a tanácsot kérő embereket, kollégákat.

Az elmúlt 25 év során sok kollégát, tanulót segítettem, inspiráltam tudásommal mind a gyakorlatban, mind az anyagok tekintetében.Egyetlen gyermekemmel  -Wajandt Barnabással, aki hatszoros Európa Kupa győztes férfi fodrász , a Subrina nemzetközi oktató fodrásza - nap-mint nap azon dolgozunk, hogy széppé varázsoljuk a hozzánk ellátogató vendégek haját, és tanácsokkal lássuk el Őket az otthoni hajápolás terén is, segítsük a kollégákat és a vásárlóinkat, akiknek zömével személyes kapcsolatban is vagyunk.Minket mindig el lehet érni, és fel lehet hívni!

LEGYÉL TE AZ ELSŐ, AKI ÉRTESÜL AZ ÚJDONSÁGOKRÓL!