SAMU ANDREA                  

    WAJANDT BARNABÁS


Samu Andrea ezüstkoszorús fodrászmester vagyok, a Samu Andrea Szalonja tulajdonosa. Munkám során igyekeztem mindig a legmagasabb minőséget képviselni a felhasznált anyagok terén is. Sok éves tapasztalatom után úgy döntöttem , létrehozok egy olyan lakossági , professzionális minőségi termékeket árusitó webáruházat, ahol az általam ismert,és kipróbált termékeket lehet megvásárolni. 

Munkám során gyakran tapasztaltam, hogy a vendégek áruházláncokban és drogériákban sok ezer forintot elköltve sem találták meg a fejbőrük és a hajuk számukra megfelelő termékeket. Szalonomban évek óta személyesen ingyenes haj és fejbőr kezelési tanácsokkal segitem a vendégeimet és a tanácsot kérő embereket. 

Az elmúlt 25 év során sok embernek segitettem a helyes sampon és ápoló kiválasztásában. Fiammal -Wajandt Barnabással, aki hatszoros Európa Kupa győztes férfi fodrász , a Subrina nemzetközi oktató fodrásza - nap-mint nap azon dolgozunk, hogy széppé varázsoljuk a hozzánk ellátogató vendégek haját, és tanácsokkal lássuk el Őket az otthoni hajápolás terén is.

LEGYÉL TE AZ ELSŐ, AKI ÉRTESÜL AZ ÚJDONSÁGOKRÓL!