AMERICAN CREW activator PEROXIDE 4.5%

Azok az idők elmúltak, amikor a férfi hajfestés furcsa vagy szokatlan. Ma már nem csupán hajszínt változtathatnak, hanem olyan kozmetikumokat is előállítottak, amelyek csak számukra van kifejlesztve. Ezek közé tartoznak azok a színelőhívók, amelyek segítségével az ősz hajszálaktól is megszabadulhatnak.

A Precious Blend hajfesték termékcsaládjához lett kialakítva a American Crew Precision Blend Developer 15 Vol színelőhívó 4.5% koncentrációs tartalommal. Segítségével sokkal könnyebb a színkeverés, és fel is gyorsítja a festés folyamatát. Ha ezeket a termékeket párban használja, teljes fedést garantál, ami 24 mosásig, tehát 4-6 hétig is kitart. Próbálja ki és győződjön meg arról, hogy egyszerűen megszabadulhat az ősz haj által okozott kellemetlenségektől!

Használata: Keverje össze Precious Blend festékkel vagy American Grey Crew Precision Blend Shades festékkel 1:1 arányban. Egyenletesen vigye fel a hajára, majd hagyja rajta legalább 5-10 percig, a hajszín intenzitásától függően. Öblítse le. Szükség esetén ismételje meg.

Összetevők: Aqua (Water) (Eau), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Amondimethicone, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Cetyl Alcohol, Ceteareth-60, Ceteareth-23, Pentasodium Pentelate, Methylparaben, Phosphoric Acid, Sodium Stannate

3 399 Ft