GAMMA PIÚ PLASMA NEW IONOS HAJSZÁRÍTÓ

A Sztárnak született hajszárító


A Gamma Piú Plasma New az egyetlen ionos hajszárító a Világon, amelynek aktív oxigén aktiválója van: a beépített exkluzív UV-lámpa a levegőt aktiválja és ezáltal aktív oxigénné alakítja. Így a szárítási folyamat szépség- és wellness kezeléssé válik a haj számára.

Az aktív oxigén kölcsönhatásba lép a hajfesték molekulákkal, elősegítve annak jobb rögzülését és a festési eredmény hosszabb színmegtartását.

  • Megkönnyíti a kutikula zárását, ezáltal a haj simábbá és fényesebbé válik.
  • Megvédi a hajszerkezetet a légköri hatásoktól és a hőtől.
  • Az aktív oxigén által kiváltott oxidatív folyamat elpusztítja a baktériumkapszulát és javítja a bőr anyagcseréjét, elősegítve annak természetes állapotának helyreállítását.

Gamma Piú Plasma New ionos hajszárító beépített Iongenerátorral

Iongenerátor be- és kikapcsoló szabályozza a negatív ionok kibocsátását attól függően, hogy milyen eredményt kíván elérni a hajon.

  • (ION) aktiválás esetén: Az eredmény hidratált, sima haj, statikus elektromosság nélkül.
  • (O) bekapcsolás: Volumennövelés és az állagjavítás eléréséhez.
    Az aktív oxigén előnyeinek tudományos vizsgálatát a Biomedical s.r.l. dermatológiai és trichológiai bio-orvosi központ végezte.

A Gamma Piú-ról

Az olasz Gamma Piú márka 100% Made in Italy stílusa a fodrász számára pontosan azt kínálja, amit keres.

A Gamma Piú immáron több, mint 30 éve meghatározó szereplője a profi hajápolásnak és hajszalonoknak. Termékeik egy teljesen új irányzatot hoznak a hajápolásban a forradalmi, szabadalmaztatott kellékeikkel. Készülékeik úgy lettek kifejlesztve, hogy azok ne csak eszközök, hanem társak legyenek a fodrászok mindennapi életében.

Súly: 460g

Zajszint: 70dB
Légáram: 25 lt/mp
Nyomás: 25mbar
Törésmentes kábel: 3m
Típus: ionos hajszárító
Méretek: 190mm
Feszültség: 220-240V
Teljesítmény: 1900-2200W51 200 Ft