Nutka Hypoallergenic Liquid Soap 400ml nyomópumpás

raktáron

A lengyel Nutka márka hipoallergén folyékony kéz- és fürdőszappanjának vásárlása kamatokkal térül meg - a kozmetikum egészséges és ápolt bőrrel fogja megtéríteni. Gondoskodni fog Önről és családja biztonságáról, és vonzó megjelenéssel örvendezteti meg a fürdőszobába látogató vendégeket.

A kozmetikum formulája természetes összetevőkön alapul, amelyek még a finom szövetek számára is biztonságosak. Rendszeresen használva megnyugtatja a szövetet és egészségesebbnek tűnik. A sajátosság tökéletesen felfrissíti a testet, és helyreállítja a kényelem és az önbizalom érzését. Harmonizálja a nedvesség szintjét, így a bőr hosszabb ideig megőrzi rugalmasságát, és a kiszáradás problémája nem foglalkoztatja. Az Echinacea kivonat csökkenti az irritációt. Kiváló tápanyagforrás is. A bőr jobban ellenáll a környezeti tényezők káros hatásainak, a len kivonatának segítségével pedig hidratálja és megnyugtatja.

Használata

Vigyen fel kis mennyiségű kozmetikumot a nedves bőrre. A végén alaposan öblítse le. Használja a Nutka Körte és bergamott kéz és fürdő folyékony szappan alternatívájaként.


1 890 Ft