Revlon Prof Pro You The Toner Neutralizing Shampoo 1000 ml

Könnyen és gyorsan távolítsa el a sárga színt a szőke hajról a Revlon Professional Pro You The Toner Neutralizing Shampoo samponnal, és adjon hűvös tónust ezüst színű tükröződéssel. A sampon lila pigmenteket tartalmaz, amelyek semlegesítik a sárga szőkét, és kiemelik az ősz haj természetes jeges árnyalatát. A sampon mély tápláló hatással rendelkezik, amely gondozza a hajat, és bársonyosan puha és fényes lesz.

Függetlenül attól, hogy haja festett vagy természetesen ősz, adjon maximális ápolást és divatos árnyalatot, amely fiatalos megjelenést kölcsönöz a megjelenésének és kiemeli a haj természetes szépségét.

Egyedi tulajdonságok:

  • Semlegesíti a sárga szőkét,
  • jeges-ezüst árnyalatot ad a színnek,
  • mélyen táplálja a hajat,
  • puha és fényes hajat hagy,
  • helyreállítja a haj természetes rugalmasságát,
  • alkalmas szőke és ősz hajra.

Hogyan kell a Revlon Professional Pro You The Toner Neutralizing Shampoo 1000 ml-t használni?

A Revlon Professional Pro You The Toner Neutralizing Shampoo sampont vizes hajra alkalmazza, hozzunk létre gazdag habot és hagyjuk hatni 2-3 percig. Ezután alaposan öblítse le a haját vízzel.

A Revlon Professional Pro You The Toner Neutralizing Shampoo 1000 ml összetétele:

Aqua, SLS, Butylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Stearate, Citric Acid, Decyl Glucoside, Disodium EDTA, Glyceryl Laurate, Isostearamide mipa, PEG-12 Dimethicone, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Polyquaternium-10, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Disperse Blue 377, Disperse Violet 1.

4 500 Ft