Revlon ProfPro You The Amplifier Volumizing Shampoo 1000 ml

Adjon természetes sűrűséget és volument a hajához a Revlon Professional Pro You The Amplifier Volumizing Shampoo samponnal. A sampon természetes volument ad a finom hajnak, és teljesebb és erősebb haj megjelenést kölcsönöz. Megemeli a hajat a gyökerektől, és ezáltal teljes és volumenes megjelenést kölcsönöz a frizurának.

A Volume Boost technológiával dúsított ultrakönnyű formula nem terheli a hajat, természetes és légies volument kölcsönöz neki.

Élvezze újra az erős és volumenben gazdag hajat, amely büszkeségévé válik.

Egyedi tulajdonságok:

  • Kíméletesen mossa a hajat a szennyeződésektől,
  • szilárd és erős hajat hagy,
  • gazdag volument ad a hajnak,
  • megemeli a hajat a gyökerektől,
  • fényes megjelenést kölcsönöz a hajnak,
  • alkalmas finom hajra.

Hogyan kell a Revlon Professional Pro You The Amplifier Volumizing Shampoo 1000 ml-t használni?

Kis mennyiségű Revlon Professional Pro You The Amplifier Volumizing Shampoo sampont vigye fel a vizes hajra, és végezzen gyengéd fejmasszázst. Hagyja hatni a hajban 2-3 percig, majd alaposan öblítse le vízzel.

A Revlon Professional Pro You The Amplifier Volumizing Shampoo 1000 ml összetétele:

Aqua, SLS, Cocamidopropyl Betaine, Isostearamide MIPA, Citric Acid, Decyl Glucoside, Disodium EDTA, Glyceryl Laurate, PEG-12 Dimethicone, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PVP, Polyimide-1, Polyquaternium-10, SodiumChloride, Parfum, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

6 500 Ft