Schwarzkopf BlondMe All Blondes Light Spray Conditioner 200 ml

Hangsúlyozza a szőke haj természetes szépségét a szakemberek minőségi gondozásával, és támogassa ragyogó megjelenésüket. Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Light Spray Conditioner öblítés nélküli kondicionáló spray a gyenge, finom vagy normál szőke hajhoz, felfrissíti a hajat, ragyogó fényt ad, intenzív ápolással, táplálással és hidratálással látja el a természetes és vegyszerrel kezelt szőke hajat. Az egyedülálló 3D Bond Creation Technology technológia belülről védi és erősíti a hajszálakat, új kötéseket épít és helyreállítja a haj belső szerkezetét, ezáltal minimalizálja a haj törését, és szilárd, erős és rugalmas lesz a haj. A Silk Protein Complex pantenollal dúsított keratinnal regenerálja a sérült hajat, kisimítja a haj felületét, védelmet nyújt a negatív külső behatások ellen, és helyreállítja a haj erejét, puhaságát és rugalmasságát. A balzsam spray könnyű textúrája megkönnyíti a fésülést, javítja a haj szabályozását és hidratált, sima és fényes hajat ad. Alkalmas gyenge, finom vagy normál, természetes vagy vegyszerrel kezelt szőke hajra.

3D Bond Creation Technology?: Védi és erősíti a hajszálakat belülről, új kötéseket épít és minimalizálja a haj törését.

Silk Protein Complex: Keratin tartalmával regenerálja a sérült hajat, védelmet nyújt a negatív külső behatások ellen, és helyreállítja a haj erősségét, puhaságát és rugalmasságát.

Panthenol: Intenzíven hidratálja a hajat, és helyreállítja annak rugalmasságát és erejét.

Egyedi tulajdonságok:

  • Öblítésmentes balzsam finom és normál hajhoz,
  • megkönnyíti a fésülést és javítja a haj szabályozását,
  • új kötéseket épít, erősíti a hajszálakat akár 85% -kal is,
  • intenzíven táplálja, hidratálja és regenerálja a hajat,
  • helyreállítja a haj rugalmasságát és feszességét,
  • kisimítja a haj felületét teljes hosszában,
  • védelmet nyújt a negatív külső behatások ellen,
  • sima, puha és fényes hajat hagy.

Hogyan kell a Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Light Spray Conditioner 200 ml-t használni?

A Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Light Spray Conditioner kondicionáló használata előtt alaposan rázza fel, majd enyhén szárított, megmosott hajra permetezze teljes hosszában. Fésülje meg, ne öblítse le a haját, és folytassa a kezelést a szokásos módon. Használja a Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes termékekkel a legjobb eredmény érdekében.

A Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Light Spray Conditioner 200 ml összetétele:

Aqua (Water, Eau) - Alcohol Denat - PEG-7 Glyceryl Cocoate - Glycerin - Lactic Acid - Butylene Glycol - Lanthanum Chloride - Hydrolyzed Silk - Sericin - Panthenol - Stearamidoropyl Dimethylamine - Propylene Glycol - PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - Parfum (Fragrance) - Sodium Benzoate - Linalool - Hexyl Cinnamal - Limonene - Citronellol - Alpha-Isomethyl Ionone - Geraniol - Benzyl Alcohol - Potassium Sorbate - Methylparaben - Propylparaben

4 500 Ft