SchwarzkopfBlondMe Cool Blondes Neutralizing Spray Conditioner 150 ml

Hangsúlyozza a szőke haj természetes szépségét a szakemberek minőségi gondozásával, és támogassa ragyogó megjelenését. A Schwarzkopf Professional BlondMe Cool Blondes Neutralizing Spray Conditioner öblítésmentes kondicionáló spray meghosszabbítja a szőke haj hideg tónusait, felfrissíti a hajat és ragyogó fényt kölcsönöz. Az innovatív 3D Bond Creation Technology belülről védi és erősíti a hajrostot, új kötéseket épít és helyreállítja a haj belső szerkezetét, ezáltal minimalizálja a haj törését és a hajat szilárdan, erősen és rugalmasan tartja. Az amarant kivonat és a Velvet Flower Protein Complex fehérje komplex nyugtató hatású, kiegyensúlyozza a fejbőr pH-értékét és megakadályozza a hajhullást. A finom lila pigmentek semlegesítik a nem kívánt sárgaréz és sárga árnyalatokat, eltávolítják a színhibákat és fenntartják a szőke haj hűvös tónusait. Az UV-szűrővel ellátott könnyű textúra megvédi a hajat a káros UV-sugárzástól, megkönnyíti a fésülést, javítja a hajszabályozást és hidratált, sima és fényes hajat ad. Alkalmas minden típusú szőke hajhoz.

3D Bond Creation Technology: Védi és erősíti a hajszálakat belülről, új kötéseket épít és minimalizálja a haj törését.

Velvet Flower Protein Complex: Nyugtató hatású, csökkenti a faggyútermelést és kiegyensúlyozza a fejbőr pH-ját.

Amarantkivonat: Vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el a hajat, megakadályozza a hajhullást és véd a törés ellen.

Lila pigmentek: Semlegesíti a nem kívánt sárgaréz és sárga árnyalatokat, eltávolítja a színegyenetlenségeket és fenn tartja a szőke haj hűvös tónusát.

Egyedi tulajdonságok:

  • Öblítés nélküli kondicionáló spray szőke hajra,
  • eltávolítja a színhibákat és hűvös tónusokat tart fenn,
  • új kötéseket épít és erősíti a hajszálakat,
  • helyreállítja a haj rugalmasságát és feszességét,
  • nyugtató hatású és kiegyensúlyozza a fejbőr pH-ját,
  • megkönnyíti a fésülést és javítja a haj szabályozását,
  • az UV szűrő megvédi a hajat a káros UV sugaraktó
  • sima, puha és fényes hajat hagy.

Hogyan kell a Schwarzkopf Professional BlondMe Cool Blondes Neutralizing Spray Conditioner 150 ml-t használni?

A Schwarzkopf Professional BlondMe Cool Blondes Neutralizing Spray Conditioner kondicionáló használata előtt alaposan rázza fel, majd permetezze az enyhén szárított, megmosott haj teljes hosszára. Fésülje meg, ne öblítse le a haját, és folytassa a kezelést a szokásos módon. Használja a Schwarzkopf Professional BlondMe Cool Blondes termékekkel a tartós hűvös árnyalat eléréséhez.

A Schwarzkopf Professional BlondMe Cool Blondes Neutralizing Spray Conditioner 150 ml összetétele:

Aqua (Water, Eau) - Alcohol Denat - Glycerin - PEG-7 Glyceryl Cocoate - Stearamidopropyl Dimethylamine - Parfum (Fragrance) - Lactic Acid - Benzophenone-4 - Panthenol - Cetrimonium Chloride - Limonene - T-Butyl Alcohol - Linalool - Hydrolyzed Soy Protein - Linalyl Acetate - Acid Violet 43 - HC Blue No.12 - Amaranthus Caudus Seed Extract - Citric Acid - Sodium Benzoate - Potassium Sorbate - Sorbic Acid - CI 77000 (Aluminum Powder)

4 500 Ft