Sleek Line Color maszk 1kg

A Stapiz Sleek Line hajmaszkja kifejezetten a festett haj gondos ápolására szolgál. Alkalmazása után mindössze néhány perccel javítja a hajszálak állapotát, meghosszabbítja a haj színének tartósságát, valamint megkönnyíti a fésülést és a mindennapos frizura készítését.

A termék értékes összetétele selyemfehérjéket és növényi kivonatokat tartalmaz. Ezeknek köszönhetően gazdag hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik. Megerősíti a haj belső szerkezetét a hajtövektől a hajvégekig. Visszaállítja annak bársonyos lágyságát, selymességét és rugalmasságát. Ennek köszönhetően szálai erősebbek és fényesebbek lesznek.

A Stapiz Sleek Line hajmaszkja a benne talélható gyümölcssavak tartalmának köszönhetően frissíti a festett haj árnyalatát, így sugárzó fényt ajándékozva szálai számára. Véd a külső tényezők káros hatásai ellen, az UV-sugárzástól és a hajfestés során fellépő károsodásoktól is.

Használata: Vigye fel a maszkot a megmosott és törülközővel szárított hajra, a hajgyökerektől a hajvégekig. Hagyja hatni 1 percig, majd öblítse le vízzel.

Összetevők: A termék összetételét keresse a csomagolás hátoldalán.


3 200 Ft