SUBRINA Professional Perm Lotion 450ml

raktáron


N -Subrina Professional Perm Lotion Normal Tartós hullámosítás normál hajhoz 450mlEnyhén lúgos tartós hullámosító készítmény az egészséges és normál hajra, erős hullámok kialakításához. Az oldat tartósan megváltoztatja a haj szerkezetét, alkalmazása modern stílusú, ragyogóan szép,rugalmas és tartós hullámok alakíthatóak ki a használatával. Minden egészséges hajtípusra ajánlott . Ideális első dauer esetén is. 

D-Subrina Professional Perm Lotion Demaged Tartós hullámosítás Igénybe vett hajra 450ml

Tartós hullám készítésére kifejlesztett lotion, erősen károsodott és festett hajra. Az oldat tartósan megváltoztatja a haj szerkezetét és modern stílusú, ragyogóan szép, rugalmas és tartós hullámok alakíthatóak ki a használatával. Tápláló összetevőket tartalmaz, melyek védik a hajat a kiszáradástól.

S-SUBRINA Professional Perm Lotion Standard 450 ml -klasszikus dauervíz erős hullámokhoz

Enyhén lúgos tartós hullámosító készítmény az egészséges és normál hajra, erős hullámok kialakításához. Az oldat tartósan megváltoztatja a haj szerkezetét, alkalmazása modern stílusú, ragyogóan szép,rugalmas és tartós hullámok alakíthatóak ki a használatával. Minden egészséges hajtípusra ajánlott . Ideális első dauer esetén is.

Variáció kiválasztása:

3 789 Ft