subrina szabadkezes szőkítőpor

Subrina Professional Freehand Lightener szőkítőpor 8 árnyalat világosításra 400gr 60590
Szabadkezes szőkítő por a trendi frizurák alkotásához, mint a Balayage, az Ombre vagy a Sombre. Az anyag textúrájú formula megakadályozza a foltok kialakulását fólia használata nélkül is. A legfontosabb összetevője a pektin, amely "biztonsági hálót" képez a haj körül, és megakadályozza a kutikula túlzott kinyílását. Alkalmas minden hajtípusra, természetes és festett hajra is. Akár 8 árnyalat is világosítható vele.
Használata: a szőkítő krémet műanyag-, üveg vagy porcelánedényben készítsük el (fémtálat ne használjunk). Egy ecsettel keverje sima, homogén keverékké.
Alkalmazás: az elkészített szőkítő krémet azonnal fel kell használni! Száraz hajra vigye fel a krémet. Ne melegítse! Alaposan öblítse le vízzel, mossa meg a hajat Colour Lock samponnal, majd befejezésként használja a Colour Lock maszkot.
FIGYELMEZTETÉS: Szőkítés előtt alaposan vizsgálja meg a fejbőrt. Gyulladás vagy egyéb sérülés esetén a Lightener Freehand használata nem javasolt. A Lightener Freehand használata előtt javasolt a fejbőr érzékenységi tesztje. Vigyen fel kis mennyiségű elkészített szőkítő krémet. 30 perc múlva vattával távolítsa el a krémet, majd mossa le vízzel. Ha bármilyen változás (irritáció, viszketés vagy duzzanat) jelentkezik a következő 24 órában, ne használja a Lightener Freehand-et. Az elkészített szőkítő krém hidrogén-peroxidot tartalmaz. Kerülje a szembe jutást. Azonnal öblítse ki, ha a termék a szembe kerül. Viseljen megfelelő kesztyűt. Minden használat után mosson kezet.

5 500 Ft