Subrina szőkítőpor 7 árnyalat

Subrina Professional Lightener Master Mikrogranulátumos Szőkítőpor 7Árnyalat 500gr 060552
A pormentes szőkítőpor hatékony megoldás a hajszőkítéshez, kifejezetten előnyös a vastagszálú, erős hajak esetében. Mikrogranulátumos formulájának köszönhetően nem okoz port. A haj szerkezetétől függően takár 7 árnyalatig lehetővé teszi a szőkítést.
Keverési aránya: 1:2. Használata: készítse elő a szőkítőport műanyag- vagy üveg-, porcelán tálban (NE használjon fém tálat!). Hajfestő ecset segítségével csomómentesre, homogén krém állagúra keverjük. Felhasználás: a kikevert szőkítőkrémet azonnal fel kell használni. Vigye fel egyenletesen a száraz hajra. Hatóidő: A haj szerkezetét és állagát, valamint a kívánt szőkítés mértékét figyelembe véve maximum 60 perc. Ne használjon további hőt hozzá. Alaposan öblítse le vízzel, majd mossa meg Care Color Lock Samponnal, ezt követően tegye rá a Color Lock hajpakolást az előírásnak megfelelően.
Keverési útmutató: 1,9%-os a gyengéd felvilágosításhoz (színmélység 2/0-9/0), 3%-os a szőkítéshez és tőszőkítéshez (fejbőrrel való érintkezés lehetséges, színmélység 2/0 - 8/0), 6%-os az általános szőkítéshez (színmélység 2/0 - 7/0); ezzel az erősségig megengedett a fejbőrrel való érintkezés, tő szőkítés; 9%-os a rendkívül sötét haj szőkítéséhez (színmélység: 2/0 - 3/0). 12%-os krémhidrogén használata nem ajánlott az erős színintenzitás miatt.
Figyelmeztetés: Szőkítés előtt alaposan vizsgálja meg a fejbőrt, mert bármilyen sérülés vagy seb esetében a Lightener Master szőkítőpor használata nem javasolt. Használat előtt fejbőr érzékenységi teszt elvégzése ajánlott. Alkohollal tisztítson meg 1 cm2 fejbőr felületet az egyik fül mögött. Vigyen fel kis mennyiségű bekevert szőkítőt a megtisztított bőrfelületre. 30 perc elteltével távolítsa el a krémet pamut törölköző segítségével és mossa le vízzel. Ha a következő 24 órában bármilyen bőrelváltozás (irritáció, viszketés vagy duzzanat) jelentkezik, akkor ne használja a Lightener Master szőkítőt. A bekevert szőkítőkrém hidrogén-peroxidot tartalmaz.

5 500 Ft