TERMIX EVO BASIC HAJKEFE több méretben

raktáron

TERMIX Evolution Basic: közepes sűrűségű hajakhoz
Az Evolution Basic kefe sörtéi ideálisak közepes sűrűségű hajtípusokhoz. A Termix Evolution Basic hajkefe az egyetlen professzionális kefe, amelyet arra terveztek, hogy a haj kiszáradási problémáit gátolja és megelőzze, köszönhetően a cső kialakításának, valamint az ionizált nejlonszálak mennyiségének és fajlagos vastagságának kombinálásával.
TERMIX Evolution család
A TERMIX EVOLUTION az egyetlen olyan hajkefesorozat, amely minden hajtípus igényeire (vékony-, közepes-, vastag szálú) képes megoldást nyújtani, ráadásul elsődleges célja a szakember kényelmének és a haj teljeskörű ápolásának egyidejű biztosítása. A Basic hajkefe a normál vastagságú, kiszáradásra hajlamos haj számára nyújt megfelelő gondoskodást. Úgy tervezték, hogy hatékonyan kezelhesse, a kiszáradásra hajlamos haj problémáit, köszönhetően a kefetest kialakításának, valamint az ionizált nylon sörték mennyiségének és méretének.
Innovatív megoldás fodrászoknak
A TERMIX EVOLUTION hajkefék innovatív, gyémántformájú nyílásokkal vannak ellátva, amelyeknek köszönhetően 30%-kal csökken a szárítási idő. Magas minőségű sörtéi ionizáltak, maximális hőellenállással és megfelelő vastagsággal rendelkeznek a haj mennyiségének, hosszának és típusának függvényében.
A szett, 5 különböző átmérőt tartalmaz : Ø17, Ø23, Ø28, Ø32, Ø43
A TERMIX-ről
A TERMIX már több, mint 30 éve készít professzionális fodrászkellékeket. A Spanyolországban gyártott eszközök a világ legjobb fodrászmestereinek iránymutatásai alapján készülnek. Minden TERMIX hajkefe úgy lett kifejlesztve, hogy a fodrászok napi terheléseinek hosszú-hosszú éveken ellenálljon. Ezért is vállal a TERMIX egyedülálló módon 2 ÉV GARANCIÁT a termékeire.onizált szálak: Nagy teljesítményű sörték, illetve kefeszálak, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és kiküszöbölik a statikus elektromosságot, nagyobb fényt és simaságot eredményezve a hajnak.

Teflon cső: A politefrafluor-etilén (PTFE), közismert nevén a teflon fő tulajdonsága, hogy szinte inert, azaz nem reagál más vegyi anyagokkal, így megakadályozza a lerakódások, például az aeroszolok felhalmozódását, és nagyobb simaságot biztosít a haj számára.
A teflon remek szigetelő, akár 270 Celsius fokig ellenáll a hőhatásoknak. Leghíresebb tulajdonsága ennek az anyagnak, hogy tapadásgátló, így bárminemű hőhatás, hőkezelés esetén ideális a haj kezelésére.
Gyémánt alakú szellőzőnyílások: A TERMIX Evolution kefék teljes sorozatában innovatív gyémánt alakú szellőzőnyílások vannak, amelyek 10%-kal növelik a levegő-beáramlás mennyiségét, így 30%-kal csökkentik a szárítási időt más, hagyományos alumínium kefékhez képest.
Könnyű fogás: A 100%-ban ergonomikus nyél könnyebb és lágyabb tapintású, a hosszú ideig tartó használat megkönnyítésére tervezték. Csúszásgátló hatása nedves kézzel is stabil tartást tesz lehetővé.
Gyártás: Spanyolországban tervezték és gyártották, így európai minőségi tanúsítvánnyal és az ennek megfelelő, a gyártási folyamat során történt vizsgálatok létét bizonyító igazolással is rendelkezik a TERMIX termékek hőkezelésével és anyagaival összefüggésben.

z első olyan hajkefe sorozat, mely minden hajtípus igényeinek megfelel (vékony, közepes, vastag), elsődleges célja a szakember kényelme és a haj teljeskörű ápolása.
Új és innovatív gyémánt formájú nyílások, melyek 30%-kal csökkentik a szárítás időtartamát.Ionizált magas minőségű sörték, maximális hőellenállással, megfelelő vastagsággal a haj mennyisége, hossza és típusa alapján.
Politetrafluoretilén bevonat magas hőellenállással (akár 300?C) és hőközvetítéssel.Ergonomikus kialakítása biztosítja a könnyű használatot, tartós szakmai alkalmazás esetén is. Santoprént is tartalmaz, melynek puha és gumiszerű állaga csúszásmentes fogást biztosít. 8 különböző átmérőben elérhető minden hajtípusra.

Garancia: 2 év garancia.válassz méretet

Variáció kiválasztása:

4 300 Ft-tól