TERMIX EVO PLUS HAJKEFE több méretben

raktáron

A TERMIX EVOLUTION PLUS speciális, nagyteljesítményű, ionizált sörtékkel tervezett hajkefe a vastagszálú és a nehezen kezelhető hajhoz. A TERMIX EVOLUTION PLUS hajkefe az egyetlen a világon, amely az ionizált nejlonszálak sűrűségének köszönhetően segíti az ilyen típusú haj kezelését és formálását. Merev szálai képesek gyorsan és könnyedén formálni ezt a kemény hajfajtát.
A TERMIX EVOLUTION az egyetlen olyan hajkefesorozat, amely minden hajtípus igényeire (vékony-, közepes-, vastag szálú) képes megoldást nyújtani, ráadásul elsődleges célja a szakember kényelmének és a haj teljeskörű ápolásának egyidejű biztosítása.
A TERMIX EVOLUTION hajkefék innovatív, gyémánt formájú nyílásokkal vannak ellátva, amelyeknek köszönhetően 30%-kal csökken a szárítási idő. Magas minőségű sörtéi ionizáltak, maximális hőellenállással és megfelelő vastagsággal rendelkeznek a haj mennyiségének, hosszának és típusának függvényében.Ionizált szálak: Nagy teljesítményű sörték, illetve kefeszálak, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és kiküszöbölik a statikus elektromosságot, nagyobb fényt és simaságot eredményezve a hajnak.

Teflon cső: A politefrafluor-etilén (PTFE), közismert nevén a teflon fő tulajdonsága, hogy szinte inert, azaz nem reagál más vegyi anyagokkal, így megakadályozza a lerakódások, például az aeroszolok felhalmozódását, és nagyobb simaságot biztosít a haj számára.
A teflon remek szigetelő, ezzel akár 270 Celsius fokig ellenáll a hőhatásoknak is. Leghíresebb tulajdonsága ugyanis ennek az anyagnak, hogy tapadásgátló, így bárminemű hőhatás, hőkezelés esetén ideális a haj kezelésére, mivel ellenáll a hőmérsékletnek.
Gyémánt alakú szellőzőnyílások: A TERMIX Evolution kefék teljes sorozatában innovatív gyémánt alakú szellőzőnyílások vannak, amelyek 10%-kal növelik a levegő-beáramlás mennyiségét, így 30%-kal csökkentik a szárítási időt más, hagyományos alumínium kefékhez képest.
Könnyű fogás: A 100%-ban ergonomikus nyél könnyebb és lágyabb tapintású, a hosszú ideig tartó használat megkönnyítésére tervezték. Csúszásgátló hatása nedves kézzel is stabil tartást tesz lehetővé.
Gyártás: Spanyolországban tervezték és gyártották, így európai minőségi tanúsítvánnyal és az ennek megfelelő, a gyártási folyamat során történt vizsgálatok létét bizonyító igazolással is rendelkezik a TERMIX termékek hőkezelésével és anyagaival összefüggésben.
Garancia: 2 év garancia.Válassz méretet

Variáció kiválasztása:

4 300 Ft-tól