Termix Care körkefe Kit 4db

kiárusítás utolsó darab

Termix Evolution - Special Care hajkefe szett 4db-os hajkefe szett.

A csomag tartalma: " 23-as körkefe " 28-as körkefe " 32-es körkefe " 43-as körkefe

A legújabb bronz színben pompázó, ápoló kefék jelentik a garanciát a több fény, a nagyobb rugalmasságra és az egészségre.

Tulajdonságok:

  • Nagyteljesítményű ionizált szálak: A TERMIX EVOLUTION Special Care kefe egyedülálló szálkombinációt tartalmaz, sokkal rugalmasabb és finomabb, így tökéletesen alkalmas a legsérültebb haj megformálásához is, sőt megakadályozására a hajtöredezést, a további roncsolódást szárítás, fésülés közben. Használatával sokkal egészségesebb és gondozottabb hajat kap!
  • Csúszásgátló nyél: A TERMIX EVOLUTION Special Care kefe gumiszerű és ergonomikus nyele megakadályozza az esetleges tenyérizzadást, azaz gátolja a csúszás veszélyét, és megkönnyíti a kefe használatát hajformázás közben.
  • Gyémánt perforáció: Ez a kefénk is az EVOLUTION családra jellemző, gyémánt alakú csőperforációval rendelkezik, amely nagyobb mennyiségű levegőt enged át, így 30%-kal gyorsabb szárítást tesz lehetővé.
  • A csomagban: 23, 28, 32 és 43 centiméteres átmérőjű kefék találhatóak.
  • Spanyolországban tervezték és gyártották, így európai minőségi tanúsítvánnyal és az ennek megfelelő, a gyártási folyamat során történt vizsgálatok létét bizonyító igazolással is rendelkezik a TERMIX termékek hőkezelésével és anyagaival összefüggésben.


20 990 Ft 24 900 Ft