TERMIX POWER CUT HAJVÁGÓGÉP

raktáron

Pontos és sokoldalúan használható hajvágógép. Könnyű és kényelmes kialakításának köszönhetően, tökéletes választás a hatékony és precíz munkavégzés érdekében. Már a külső tervezését tekintve is egy igazán elegáns és maximális minőséget sugalló dizájn sikerült. Pontosságát gyémánt csiszolású kerámia pengéi adják, amiknek vágómagassága 4 méretben állítható, valamint négy különböző méretű vezetőfésűvel toldható. LCD kijelzőjén, nyomon követhető az eszköz töltöttsége, olajszintje, ezzel is megkönnyítve a mindennapi munkát. Penge: Állítható kerámiapenge, gyémántcsiszolással, nagy pontossággal és tartós éllel. Szabályozási rendszere 4 vágásmagasságot tesz lehetővé (1,0 mm/1,3 mm/1,6 mm/1,9 mm), hogy a lehető legnagyobb nagyobb pontosságot érhesse el a nyírás során.

Egymozdulatos csere: Rozsdamentes acélból készült, gyémánt csiszolású fésűjét nagyon könnyű szétszerelni a gyors tisztítás, vagy a fej cseréje érdekében.
Sebesség: Csendes és alacsony rezgésű motor, amelynek vezérlése stabilitás-szabályozásra és állandó vágási teljesítményre képes.
Smart Digital: LCD-kijelző az akkumulátor töltöttségi szintjéről, a terhelésszabályozásról, az olajutántöltő riasztásairól és a turbó-funkció bekapcsolásáról.
Dizájn: Elegáns, ergonomikus kialakítás és vezeték nélküli kivitel gondoskodik az optimális működési kényelemről. Nagyon könnyen manőverezhető.
Tartozékok: 3/6/9/12mm-es vezetőfésűk, tisztító kefe, kenőolaj és töltőállvány.
Teljesítmény: 100-240 V. 5W
Súly: 200g (kábel nélkül)
Vágáshossz: 1,0, 1,3, 1,6 és 1,9 mm
Vágási szélesség: 39 mm
Kábel hossza: 2,5 m
Gyártás: Spanyolországban tervezték és gyártották, így európai minőségi tanúsítvánnyal és az ennek megfelelő, a gyártási folyamat során történt vizsgálatok létét bizonyító igazolással is rendelkezik a TERMIX termékek hőkezelésével és anyagaival összefüggésben.
Garancia: 2 év gyártói garancia.
56 990 Ft 71 500 Ft