TERMIX STYLING CUT Kontúrvágó

Javítások, körvonalak és hajtetoválások. Mindez és még sok minden más lehetséges a TERMIX Styling Cut hajvágóval. Három rozsdamentes acél pengével és különböző formájú, még a legnehezebben hozzáférhető területekhez is utat nyitó fejekkel nyújt maximális használati kényelmet használójának a legkreatívabb stílusok létrehozásához. Ha a kreativitásnak nincsenek korlátai, akkor a TERMIX Styling Cut hajnyírógép is megállíthatatlan.Pengék: Önélező, kiváló élességű és vágáseredményt nyújtó rozsdamentes acélpengék, a vágási hossz beállításával. A 3 rendelkezésre álló - 4, 3 és 0,8 cm-es - rozsdamentes acélpenge cserélhető, és könnyen eltávolítható az alapos tisztításhoz vagy váltáshoz. A fésűhossz beállítására 3/6/9/12mm-es lehetőségek adottak.

Turbó-funkció: Extra teljesítményre is képes, mégis csendes, nagyteljesítményű és hosszú élettartamú rezgőmotorja alkalmas a megállás nélküli használatra is.
Digital smart system: LCD-kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a terhelésszabályozást, az olaj-utántöltő riasztásait és a turbó-funkció kiválasztását.
Dizájn: Rendkívül kifinomult kialakítás, praktikus és könnyű, ideális kis kezek számára is.
Kiegészítők: 4 vágási hossz 4 fésűvel, tisztító kefe, kenőolaj és töltőállvány.
Teljesítmény: 100-240 V. 5 W
Súly: 180g (kábel nélkül).
Vágáshossz: 0,4/0,6/0,8 mm
Vágási szélesség: 32/35/5 mm
Kábelhossz: 2,5 m
Gyártás: Spanyolországban tervezték és gyártották, így európai minőségi tanúsítvánnyal és az ennek megfelelő, a gyártási folyamat során történt vizsgálatok létét bizonyító igazolással is rendelkezik a TERMIX termékek hőkezelésével és anyagaival összefüggésben.
Garancia: 2 év gyártói garancia.

 

39 900 Ft